Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlatego trzeba za wszelką cenę powstrzymać napływ imigrantów do Polski ze wschodu, wyobraźcie sobie co by było gdyby policja w Polsce miała się im przeciwstawić, przecież ci zniewieściali chłopcy jedyne co potrafią to wlepiać mandat za przekroczenie prędkości o 10km/h...
u nas dresiarz by sobie poradziła z nimi raz dwa
ale powiedz jak dokładnie doszedłeś do tych wniosków, no weź
wiem, że nie powiesz, bo strzelasz kapiszonami
fakt jest taki, że tylko konfederacja konsekwentnie nagłaśniała, w ramach swoich możliwości, problematyczne kwestie imigracji. inne partie odważyły się dopiero przed samymi wyborami, co jest tak samo wiarygodne, jak zapowiedzi Trzaskowskiego na tydzień przed wyborami prezydenckimi, że pójdzie na marsz niepodległości. obrzydliwe
Nawet tumanie jak ci podam na tacy dowody i przyklady to ich nie zaakceptujesz bo jestes fanatykiem - tak fanatykiem konfy.
Bardzo fajny przyklad jak chviwno odebrac immunitet kaczorowi to cala konfa glosowala PRZECIW odedebraniu mu immunitetu.
A no jeden sie zatrzasnal w kiblu i nie glosowal..
dlatego trzeba za wszelką cenę powstrzymać napływ imigrantów do Polski ze wschodu, wyobraźcie sobie co by było gdyby policja w Polsce miała się im przeciwstawić, przecież ci zniewieściali chłopcy jedyne co potrafią to wlepiać mandat za przekroczenie prędkości o 10km/h...
taaa i jeszcze za maseczki wlepiać mandat starszym osobom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów