Bukiet75 napisał/a:
Nie mówię o marszach buraczku. Widać, że z chaty nie wychodzisz. Zorganizowane akcje na większe grupy upadlińców. Skąd możesz o tym wiedzieć, jak za malutki i bojaźliwy jesteś by w takim gronie się przewijać. Co ja będę tłumaczyć. Gówno wiesz i tyle
Mylisz się. Ja jestem już trochę za stary i trochę za daleko od Warszawy, bo ponad 1000 km. Mój czas był kiedy indziej, w 80-tych latach i za nasz zryw do wolności ja swoje odsiedziałem. Dzięki naszemu zrywowi ty nie musiałeś uczyć się rosyjskiego.
Masz wysokie mniemanie o sobie i kibolach licząc na to, że ktoś normalny będzie dumny z obcowania z nimi. Nie, ja z gównem się nie mieszam.
To właśnie dlatego można słyszeć i czytać bojowe teksty o kibolach. Ludzie liczą na to, że kibole z IQ mojego długopisa na swój sposób, czyli brutalny pobawią się z ciapakami i innymi ubogacaczami tego kraju. Ludzie liczą na to, że kibolskie ciasne główki chociaż do czegoś się przydadzą.
A teraz "szlachto" kibolska i kwiecie polskiego narodu, żebyś się nie ważył powiedzieć do mnie na ulicy dzień dobry i tym naruszyć mojej dobrej opinii, na którą ja sobie w życiu zapracowałem nie mordobiciami i chamskim pijaństwem.
Teraz możesz już rozpuścić twoja mordę i nabluzgać jak na kibola przystało, bo przed cz🤬chem to tylko zbroje sobie zasrasz. Nic więcej.
A teraz do ataku na klawiaturze, bo nic innego nie możesz zrobić. KIBOLSKIE BLUZGI START !!
[ Dodano 2025-04-01, 05:11 ]
Adae napisał/a:
Miekka faja to ciebie robila lamusie. Policja gra z Tuskiem do jednej bramki, wiec beda uciekac ale nie przed ciapatymi a przed Polakami.
Ależ Ty k🤬a naiwny lamus jesteś. Ty chyba miękkim c🤬jem jesteś robiony. Przed ciapatymi policja nie będzie uciekać, bo nikt nigdy nie wyda rozkazu, żeby policja poszła na ciapatych z pałami. A jeżeli się zdarzy, że kibole odnajdą jaja w swoich gaciach, to policja pójdzie na kiboli w obronie porządku i demokracji. Co za lamus, że tego nie rozumie.
[ Dodano 2025-04-01, 05:15 ]
DariuszSanitariusz napisał/a:
Dobrze mówi, Ty skończ p🤬lić
Oj, jeszcze sie k🤬a zdziwisz
Ja już się długo dziwie, bo od lat o kibolach słyszę i c🤬j z tego jest, kiedy ich potrzeba.
[ Dodano 2025-04-01, 05:17 ]
kamczur44 napisał/a:
Mnie się wydaje że policja nie ma pozwolenia na jakieś stanowcze działania z tymi brudasami i dlatego nasrali im na łeb. Pewnie ci policjanci bardziej wkurzeni są na swój rząd niż na tych dzikusów.
Wreszcie komuś coś we łbie świta!