Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:47
00:00
-00:32
Download

Zdarzenie miało miejsce na osiedlu mieszkaniowym Francs-Moisins w Saint-Denis we Francji.
Dzielnica Francs-Moisins dysponuje 1879 lokalami socjalnymi, z czego większość została przeznaczona pod mieszkania dla imigrantów.
Tak wyglądają strefy NO GO we Francji, radiowozy od razu obrzucane kamieniami. Policjanci musieli ratować się ucieczką.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp 2025-03-31, 23:51 1
Cezzar napisał/a:

Myślę, że obojętnie kto będzie u władzy to i tak tu ich przyślą.. Jak powiemy nie to będą sankcje na które nie możemy sobie pozwolić xD

Myślę, że przyszłość nas zaskoczy - będzie inaczej, niż przewidują pesymiści czy optymiści.
Zgłoś
Apages 2025-04-01, 4:45
😡😡😡

Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-01, 4:55 1
Bukiet75 napisał/a:

Nie mówię o marszach buraczku. Widać, że z chaty nie wychodzisz. Zorganizowane akcje na większe grupy upadlińców. Skąd możesz o tym wiedzieć, jak za malutki i bojaźliwy jesteś by w takim gronie się przewijać. Co ja będę tłumaczyć. Gówno wiesz i tyle

Mylisz się. Ja jestem już trochę za stary i trochę za daleko od Warszawy, bo ponad 1000 km. Mój czas był kiedy indziej, w 80-tych latach i za nasz zryw do wolności ja swoje odsiedziałem. Dzięki naszemu zrywowi ty nie musiałeś uczyć się rosyjskiego.
Masz wysokie mniemanie o sobie i kibolach licząc na to, że ktoś normalny będzie dumny z obcowania z nimi. Nie, ja z gównem się nie mieszam.
To właśnie dlatego można słyszeć i czytać bojowe teksty o kibolach. Ludzie liczą na to, że kibole z IQ mojego długopisa na swój sposób, czyli brutalny pobawią się z ciapakami i innymi ubogacaczami tego kraju. Ludzie liczą na to, że kibolskie ciasne główki chociaż do czegoś się przydadzą.

A teraz "szlachto" kibolska i kwiecie polskiego narodu, żebyś się nie ważył powiedzieć do mnie na ulicy dzień dobry i tym naruszyć mojej dobrej opinii, na którą ja sobie w życiu zapracowałem nie mordobiciami i chamskim pijaństwem.
Teraz możesz już rozpuścić twoja mordę i nabluzgać jak na kibola przystało, bo przed cz🤬chem to tylko zbroje sobie zasrasz. Nic więcej.

A teraz do ataku na klawiaturze, bo nic innego nie możesz zrobić. KIBOLSKIE BLUZGI START !!

[ Dodano 2025-04-01, 05:11 ]
Adae napisał/a:

Miekka faja to ciebie robila lamusie. Policja gra z Tuskiem do jednej bramki, wiec beda uciekac ale nie przed ciapatymi a przed Polakami.

Ależ Ty k🤬a naiwny lamus jesteś. Ty chyba miękkim c🤬jem jesteś robiony. Przed ciapatymi policja nie będzie uciekać, bo nikt nigdy nie wyda rozkazu, żeby policja poszła na ciapatych z pałami. A jeżeli się zdarzy, że kibole odnajdą jaja w swoich gaciach, to policja pójdzie na kiboli w obronie porządku i demokracji. Co za lamus, że tego nie rozumie.

[ Dodano 2025-04-01, 05:15 ]
DariuszSanitariusz napisał/a:

Dobrze mówi, Ty skończ p🤬lić
Oj, jeszcze sie k🤬a zdziwisz

Ja już się długo dziwie, bo od lat o kibolach słyszę i c🤬j z tego jest, kiedy ich potrzeba.

[ Dodano 2025-04-01, 05:17 ]
kamczur44 napisał/a:

Mnie się wydaje że policja nie ma pozwolenia na jakieś stanowcze działania z tymi brudasami i dlatego nasrali im na łeb. Pewnie ci policjanci bardziej wkurzeni są na swój rząd niż na tych dzikusów.

Wreszcie komuś coś we łbie świta!
Zgłoś
dracov6664 2025-04-01, 8:08 1
Już niebawem w polsce.
Zgłoś
MorroRex 2025-04-01, 11:25
W sumie co by o czarnych nie mówic to mają jeszcze jaja i jakis swoj honor. Gdyby tak bylo z Polakami to by potulnie na kolana padli i będąc nap🤬lanymi pałami po tych ukropolińskich łbach prosili o wybaczenie
Zgłoś
Daimler1916 2025-04-01, 19:32
Kot-Jinx napisał/a:

Z pewnością nie opanuje takiej sytuacji żaden Konfederata, bo to są największe sprzedajne i karierowiczowskie ciepłe p🤬dy. Skończcie spamować przed wyborami.

No tak bo Bonjour i Rudzielec to czyste rączki mają.
Przypomnę tylko że ten pierwszy za grosze wynajmował pomieszczenia eko terrorystą i wydał 50tys na jakieś jajo.
A ten drugi w UE płakał że nie wpuszczamy na granicy biednych i potrzebujących przy okazji lobbował za wstrzymaniem KPO na rzecz Polski.
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-02, 0:01
Daimler1916 napisał/a:

No tak bo Bonjour i Rudzielec to czyste rączki mają.
Przypomnę tylko że ten pierwszy za grosze wynajmował pomieszczenia eko terrorystą i wydał 50tys na jakieś jajo.
A ten drugi w UE płakał że nie wpuszczamy na granicy biednych i potrzebujących przy okazji lobbował za wstrzymaniem KPO na rzecz Polski.

Co sądzę na temat Konfederacji to już wiesz, ale jak Ty wpadłeś na sugerowanie mi Tuska i innych lewackich pomiotów.
Ludzie dali się Tuskowi tak podzielić, że gorzej być już chyba nie może być. Konfederacja robiła to ręka w rękę razem z Tuskiem i pod jego przywództwem doskonale wiedząc, że pasują ze swoim skromnym i rozmytym programem do Tuska jak pięść do nosa. Robili to z karierowiczowską nadzieją na stołki od Tuska.
I co? Dostali te stołki tak jak oczekiwali? No chyba nie. Wielkich karier nie porobili, ale krajowi zaszkodzili. Jak można było iść z Tuskiem?!
Dlatego napisałem, że Konfederacja to banda karierowiczów i w imię tych karier zdradzili własne ideały i wyborców.

Zajączkowska w swojej czarnej bluzie z ośmioma gwiazdkami rozj🤬a ostatnią realną możliwość, by Tuska powstrzymać, a być może sk🤬ysyna szkodzącego Polsce odsunąć od władzy.
Jakikolwiek sukces Konfederacji w wyborach to będzie nieszczęście dla Polski i jeszcze większy jej podział i rozdrobnienie, a wygrana Trzaska prawdopodobnie żywot tej Polski na długo albo zawsze zakończy. Polska stanie się europejskim, prowincjonalnym regionem zap🤬lającym na zachodni dobrobyt jak Polak u Niemca na szparagach. Dowiecie się co to jest waluta Euro i podwyżki już wysokich cen.
Zacznijcie w tym kraju wreszcie myśleć o kraju, a nie się podniecacie podszczuwaniem tuskowym jednych na drugich, który Polaków rozgrywa jak chce, bo Polacy zachowują się jak totalne głupki.

Tak sk🤬iel Trzaskowski razem ze sk🤬ielem Tuskiem lobbowali za wstrzymaniem KPO, czyli uszkodzeniem polskich interesów narodowych na cale dziesięciolecia w imię własnego dobrania się do władzy i osobistych karier na wasz Polaków koszt.
W ten sposób udowodnili, że są najlepszymi kandydatami na przywódców Polski w drodze do jej skarłowacenia czy unicestwienia.

C🤬j w dupę zdradliwej Konfederacji i każdemu konfederacie, który nie rozumie jaki jest głupi.
Jeszcze większy c🤬j w dupę tym, którzy Tuskom i Trzaskom pomagają wysadzić Polskę w powietrze.
Zgłoś
Noct 2025-04-02, 10:21
Cezzar napisał/a:

Rozpocznie się regularna wojna po Polacy sobie nie pozwolą wejść na głowę j🤬ym brudasom..

A gówno. Obecni sojowi Polacy to straszne p🤬dy, które dają sobie wejść na głowę każdemu. A niedługo nikt z młodych już tu nie zostanie, bo i po co
Zgłoś
Bukiet75 2025-04-02, 13:39
Kot-Jinx napisał/a:

Mylisz się. Ja jestem już trochę za stary i trochę za daleko od Warszawy, bo ponad 1000 km. Mój czas był kiedy indziej, w 80-tych latach i za nasz zryw do wolności ja swoje odsiedziałem. Dzięki naszemu zrywowi ty nie musiałeś uczyć się rosyjskiego.
Masz wysokie mniemanie o sobie i kibolach licząc na to, że ktoś normalny będzie dumny z obcowania z nimi. Nie, ja z gównem się nie mieszam.
To właśnie dlatego można słyszeć i czytać bojowe teksty o kibolach. Ludzie liczą na to, że kibole z IQ mojego długopisa na swój sposób, czyli brutalny pobawią się z ciapakami i innymi ubogacaczami tego kraju. Ludzie liczą na to, że kibolskie ciasne główki chociaż do czegoś się przydadzą.
A teraz "szlachto" kibolska i kwiecie polskiego narodu, żebyś się nie ważył powiedzieć do mnie na ulicy dzień dobry i tym naruszyć mojej dobrej opinii, na którą ja sobie w życiu zapracowałem nie mordobiciami i chamskim pijaństwem.
Teraz możesz już rozpuścić twoja mordę i nabluzgać jak na kibola przystało, bo przed cz🤬chem to tylko zbroje sobie zasrasz. Nic więcej.
A teraz do ataku na klawiaturze, bo nic innego nie możesz zrobić. KIBOLSKIE BLUZGI START !!
Ależ Ty k🤬a naiwny lamus jesteś. Ty chyba miękkim c🤬jem jesteś robiony. Przed ciapatymi policja nie będzie uciekać, bo nikt nigdy nie wyda rozkazu, żeby policja poszła na ciapatych z pałami. A jeżeli się zdarzy, że kibole odnajdą jaja w swoich gaciach, to policja pójdzie na kiboli w obronie porządku i demokracji. Co za lamus, że tego nie rozumie.
Ja już się długo dziwie, bo od lat o kibolach słyszę i c🤬j z tego jest, kiedy ich potrzeba.
Wreszcie komuś coś we łbie świta!

Chyba troszeczkę amebko popłynąłeś. Nie mierz wszystkich swoją miarką. To, że widziałeś kilka wywiadów ludzi co akurat mają pustki we łbie i sterydy w organizmie, nie oznacza że każdy kibic taki jest. Z gównem się nie mieszasz? Ciekawe bo raczej te substancje to masz w głowie na codzień, a w majtkach gdy spotkałbys takiego bojówkarza.
Kibice mają kodeks honorowy. Ale skąd taki kasztan co boi się wyjść z chaty, a co dopiero stanąć w czyjejś/swojej obronie może wiedzieć?

Najlepiej klepać sobie na klawiaturce wypociny jaki to ty światowy i ułożony nie jesteś, a pierwsze co to uciekasz i liczysz az ten silniejszy pomoże.

Kibole po cichu robią więcej niż 90% tego spedalonego społeczeństwa. Ale jak ktoś się nie obraca w takich kręgach to skąd może wiedzieć.
Nie wrzucamy na tik toczki jakie uczynki zostały zrobione.
Bo to nie dla poklasku. Większość ma swoje dzieci, firmy, jest po studiach. Kibol to nie tylko napakowany półgłówek. Byś się zdziwił ale takiego leszcza nikt nie chce w tych kręgach.

Z resztą po co cokolwiek piszę z takim błaznem?
Siedź sobie 1000km od Warszawy, bo pewnie wojska się bałeś prawdziwy mężczyzno...
Widać gołym okiem, że jesteś typem co by ci rodzinę bili to byś udawal, że nie widzisz byle tobie się nic nie stało bo nie masz odwagi się za kimś wstawić.
Siedź sobie te 1000km od Polski i pisz na klawiaturce jakim to wzorem nie jesteś, a na tych co robią cokolwiek w kierunku utrzymania naszego kraju, pisz marne wypociny.

Taki głupio-mądry jesteś dość
Zgłoś
Gr0mTom 2025-04-02, 15:59
Cezzar napisał/a:

Już niedługo w Polsce dzięki naszym rządzącym będziemy mieli to samo xD
Rozpocznie się regularna wojna po Polacy sobie nie pozwolą wejść na głowę j🤬ym brudasom..

Co ty p🤬lisz, juz wpuścili nam tu 8mln banderowców i wiekszosc zj🤬ych polaczków cieszyło sie z tego powodu, dopiero teraz zjeby zaczynają sie budzić z tego snu o "braciach" ukropach. Przy brudasach wyznawcy pisu i po nawet sie nie zająkną.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-02, 16:02
Gr0mTom napisał/a:

Co ty p🤬lisz cepie, juz wpuścili nam tu 8mln banderowców i wiekszosc zj🤬ych polaczków cieszyło sie z tego powodu, dopiero teraz zjeby zaczynają sie budzić z tego snu o "braciach" ukropach. Przy brudasach wyznawcy pisu i po nawet sie nie zająkną.

cep to cie robił dziadku.
Osobiście mam wyj🤬e co się będzie działo
Zgłoś
Gr0mTom 2025-04-02, 16:06 1
Cezzar napisał/a:

cep to cie robił dziadku.
Osobiście mam wyj🤬e co się będzie działo

Czyli jesteś p🤬lonym trolem gimbusem, szukającym poklasku na sadisticu. Typowa sfołocz.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-02, 16:11 1
Gr0mTom napisał/a:

Czyli jesteś p🤬lonym trolem gimbusem, szukającym poklasku na sadisticu. Typowa sfołocz.

mam wyj🤬e na to, najwyżej wyjadę, ja się nie prosiłem, żeby się tu urodzić.. poklasku to ty szukasz obrażając tu ludzi..
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-04-02, 16:46
Bukiet75 napisał/a:

Chyba troszeczkę amebko popłynąłeś. Nie mierz wszystkich swoją miarką. To, że widziałeś kilka wywiadów ludzi co akurat mają pustki we łbie i sterydy w organizmie, nie oznacza że każdy kibic taki jest. Z gównem się nie mieszasz? Ciekawe bo raczej te substancje to masz w głowie na codzień, a w majtkach gdy spotkałbys takiego bojówkarza.
Kibice mają kodeks honorowy. Ale skąd taki kasztan co boi się wyjść z chaty, a co dopiero stanąć w czyjejś/swojej obronie może wiedzieć?
Najlepiej klepać sobie na klawiaturce wypociny jaki to ty światowy i ułożony nie jesteś, a pierwsze co to uciekasz i liczysz az ten silniejszy pomoże.
Kibole po cichu robią więcej niż 90% tego spedalonego społeczeństwa. Ale jak ktoś się nie obraca w takich kręgach to skąd może wiedzieć.
Nie wrzucamy na tik toczki jakie uczynki zostały zrobione.
Bo to nie dla poklasku. Większość ma swoje dzieci, firmy, jest po studiach. Kibol to nie tylko napakowany półgłówek. Byś się zdziwił ale takiego leszcza nikt nie chce w tych kręgach.
Z resztą po co cokolwiek piszę z takim błaznem?
Siedź sobie 1000km od Warszawy, bo pewnie wojska się bałeś prawdziwy mężczyzno...
Widać gołym okiem, że jesteś typem co by ci rodzinę bili to byś udawal, że nie widzisz byle tobie się nic nie stało bo nie masz odwagi się za kimś wstawić.
Siedź sobie te 1000km od Polski i pisz na klawiaturce jakim to wzorem nie jesteś, a na tych co robią cokolwiek w kierunku utrzymania naszego kraju, pisz marne wypociny.
Taki głupio-mądry jesteś dość

Nic tobie nie pozostało jak tylko poklikać arystokrato kibolski.
Co do mojego wojska. Wiosna 1981 do wiosny 1983 w Krakowie na ul. Wrocławskiej. A ty gdzie w tym wojsku byłeś synku marmoladowy?
Sądząc po roczniku to ty wojsko w telewizji widziałeś. Taki patafian z rozumkiem koczkodana chce pouczać o tym o czym pojęcia mieć nie może.

[ Dodano 2025-04-02, 16:48 ]
Cezzar napisał/a:

mam wyj🤬e na to, najwyżej wyjadę, ja się nie prosiłem, żeby się tu urodzić.. poklasku to ty szukasz obrażając tu ludzi..

Pomyliłem się to nie było piwo dla ciebie, to go nie otwieraj.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-02, 18:06
Kot-Jinx napisał/a:

Pomyliłem się to nie było piwo dla ciebie, to go nie otwieraj.

Otworzę i wypiję Twoje zdrowie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem