11 października policja siłą stłumiła protest uczniów szkół średnich w szkole Lycee Joliot curie w Nanterre i aresztowała 14 uczniów.
11 października policja siłą stłumiła protest uczniów szkół średnich w szkole Lycee Joliot curie w Nanterre i aresztowała 14 uczniów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby PiS tak zrobił w Polsce to wprowadziliby niebieskie chełmy i usunęli nas z NATO i EU.
I jeszcze minimum dwa razy nie daliby tego, czego nam nie dali ani razu.
Zależy jaki region bierzesz pod uwagę i jaką szkołę. To, że pełno jest tam dzikusów nie zmienia faktu, że we Francji biała rodzina z 4 dzieci to nic szczególnego a w Polsce jak tak dalej pójdzie to wydawać potomstwo będą jedynie najzamożniejsi i bezzębna patola.
Co ty ćpasz? Bilans urodzeń/zgonów lekko na plusie biorąc pod uwagę że to jedno z najbardziej zezwierzęconych państw w Europie. Ty chcesz powiedzieć, że biali mają większy przyrost naturalny w porównaniu do "inżynierów" - jeszcze raz co Ty kurwa ćpasz
Co ty ćpasz? Bilans urodzeń/zgonów lekko na plusie biorąc pod uwagę że to jedno z najbardziej zezwierzęconych państw w Europie. Ty chcesz powiedzieć, że biali mają większy przyrost naturalny w porównaniu do "inżynierów" - jeszcze raz co Ty kurwa ćpasz
Nie zrozumiałeś mnie. Nie porównuję przyrostu naturalnego do "inżynierów". Chodzi mi o to, że biały we Francji żyje jak człowiek, bez bitew o kurczaka w Lidlu, bez kredytu do emerytury i może na spokojnie mieć trójkę dzieci i więcej gdzie w Polsce posiadanie jednego potomka staje się powoli wyzwaniem.
Nie zrozumiałeś mnie. Nie porównuję przyrostu naturalnego do "inżynierów". Chodzi mi o to, że biały we Francji żyje jak człowiek, bez bitew o kurczaka w Lidlu, bez kredytu do emerytury i może na spokojnie mieć trójkę dzieci i więcej gdzie w Polsce posiadanie jednego potomka staje się powoli wyzwaniem.
To ty zdaje się nie rozumiesz. Możliwości finansowe nie idą zazwyczaj w parze z posiadaniem potomstwa.
Francji biała rodzina z 4 dzieci to nic szczególnego
Ciekawe jaki tam mają przyrost naturalny sami biali? Pewnie by się okazało że Francuzi "wymierają" tak samo szybko jak my, a może i nawet szybciej.
Ciiiii... bo zostaniesz ruską onucą albo kochankiem Putina. To niedobra o tym mówić.
przeciez ja jestem ruską onucą i nawet sie z tym nie kryje. Jesli wrzuce temat w ktorym ukraincy mieszkajacy w polsce gwalcili i prawie zamordowali 2.5 letniego chlopca - jak myslisz co sie stanie?
Temat zostanie usuniety, ja dostane bana lub temat przeniosa do dzialu "religia i polityka" gdzie zobaczy go 0.1% spolecznosci sadola.
Sadol nie usnaje tematow tabu ale jesli napiszesz cos zlego o **rach to masz przejebane
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów