One sa mocno średnie desperaci idz na dziwki i nierób zsebie smutnej pizdy żebrającej o sekspodlizywajacsię kobietaTak czytam te komentarze od paru lat pod takimi tematami i mam wrażenie, że wszystkim facetom na sadolu ucięło jaja. Bo tylko będąc eunuchem można tak marudzić na ładne dziewczyny.
One sa mocno średnie desperaci idz na dziwki i nierób zsebie smutnej pizdy żebrającej o sekspodlizywajacsię kobieta
Przetłumaczy to ktoś na polski czy trzeba do tego archeologa?
Dobra, jak zacznę srać na środku chodniku - ot tak sobie - to się nie przypierdalaj, bo chuj Ci do tego!
jak nie widzisz różnicy między waleniem klocka na środku chodnika a zabawiami (jakie by nie były) w zamkniętym gronie w nocy na opuszczonej plaży to nie mam więcej pytań
frajerstwo nigdy nie zrozumie , białe rycerzyki na tej stronie to dziewice które mysla że jak będą się podlizywac dziewczyną to zaruchaja a ty pewnie wiesz po sobie że tak nie będzie , idz zapłać dziwce ale nie rób zsiebie frajera
Przetłumaczy to ktoś na polski czy trzeba do tego archeologa?
frajerstwo nigdy nie zrozumie , białe rycerzyki na tej stronie to dziewice które mysla że jak będą się podlizywac dziewczyną to zaruchaja a ty pewnie wiesz po sobie że tak nie będzie , idz zapłać dziwce ale nie rób zsiebie frajera
Nie... tylko w przeciwieństwie do ciebie mnie nauczono szacunku do kobiety. Oraz tego, że kurwa to nie puszczalska, a kobieta która nie zna granic dla swojej arogancji i ego. No ale co taki dres jak ty może o tym wiedzieć? Wartości? Phi, dać w ryja i niech spierdala, nie? Tylko ty i twoje pięści mają rację, wszyscy inni to frajerzy, bo nie myślą jak ty.
Ja się naprodukowałem. Zobaczymy ile z tego zrozumiesz .
haha ja pierodle szacunek do kobiety czyli przyznaleś się ze coś zostało ci wmówione przez jak mniewam kobiety? że je trzeba szanowac ojj bedaku gdyby kobiety zasługiwały na szacunek to by nie byłol takiego terroryzmu i wmawiania od dzioecka , coś jak socjalizm ,ehhh ale jestes płytki skąd niby wiesz czy estem dresem widac że gimbazaz ciebie , jesteś frajerem nie dla tego że nie myslisz jak ja tylko myślisz jak reszta frajerów łącznie z dresami , janie lubie przemocy wobec slabszych
Nie... tylko w przeciwieństwie do ciebie mnie nauczono szacunku do kobiety. Oraz tego, że kurwa to nie puszczalska, a kobieta która nie zna granic dla swojej arogancji i ego. No ale co taki dres jak ty może o tym wiedzieć? Wartości? Phi, dać w ryja i niech spierdala, nie? Tylko ty i twoje pięści mają rację, wszyscy inni to frajerzy, bo nie myślą jak ty.
Ja się naprodukowałem. Zobaczymy ile z tego zrozumiesz .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów