Od razu uprzedzam, że filmik raczej o tematyce motoryzacyjnej więc jak kogoś to nie interesuje to polecam przewijać dalej. Francuzi to jedni z najlepszych w tej dziedzinie mimo, że aktualnie mistrzostwo świata ma Polak - Rafał Pasierbek. Zachęcam do obejrzenia, bo zajawka na latanie na moto jest niesamowita.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
o chuj... nie ma dub stepu... czyżby życie powoli zaczynało znów nabierać sensu?
Cytat:
jendrke
białe adidaski, przejaw pedalstwa...
Skoro twierdzisz, że ktoś kto nosi białe buty jest pedałem, to jesteś nieźle popierdolony
Ogólnie francuzi są dobrzy w twz. sporty spierdalane. Le parkour na przykład. Oni od wieków spierdalają aż miło.
a to już normalnie na motorze nie da się siedzieć trzeba wywijać kopytami na lewo i prawo
Robienie pajaca na motorze to jest sport?
masabitumiczna napisał/a:
Robienie pajaca na motorze to jest sport?
To jest sport. Lepiej jak chłopak sobie "Pajacuje" (ja bym to określił jako gimnastykę) niż ma zapierdalać w korkach po 100 km/h żeby być nazywany warzywem. Jeden lubi ogórki- drugi ogrodnika córki...
Krzywdę Ci tym zrobił?
Zazdrościsz?
Jak nie masz jaj żeby jeździć na 2-óch kółkach to przynajmniej nie wychylaj się z głupimi tekstami.
Lewa w górze!
Osobiście sam nie traktuję tego jako sport, to swoista zajawka i właściwie styl życia. Polecam obejrzeć jakiś film o stunt'cie bo to na prawdę bardzo przyjemny sposób na spędzenie wolnego czasu. Trochę pracy włożonej w trening i niesamowita satysfakcja z opanowywania nowych tricków
jak na francuza to zadziwiająco dużo do przodu zapieradala, i mało na wstecznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów