Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuja tam prawda, jak taki kozak był, to czemu nie było go na żadnej bitwie. Nigdy nie miał przeciwnika, tylko jakiś no-name. Przecież Wujek, Duże Pe, Tetris, Muflon, Pogo, Dolar i masa innych DOBRYCH freestyl'owców zjadłaby tego grajka 2 panchami...
Tyle że wujek nie jest dobrym freestyl'owcem
Co do reszty się zgadzam.
A co do tych hejtów na rap ... No kurwa a jakież to przesłanie i co to za mądre teksty niesie Rock/metal i inne brudne gówno ?!
W rapie nie tylko jest o ławce i bloku (ale brudasy znają tylko stereotypy) Szkoda tylko że tego waszego metalu często się zrozumieć nie da! Zwyczajne darcie mordy.
Jezu, ludzie, rozumiem, że jaracie się rapem (sam siedzę w kulturze od kilku ładnych lat), jaracie się freestylem i wszystko jest fajnie. Na sadisticu się znalazło kilka, ale zrozumcie, że to nie jest forum poświęcone hip-hopowi. Jak chcecie się dzielić to macie rapdumy i inne gdzie możecie rozmawiać o tym bez końca. Dajcie spokój, Sadol to nie miejsce dla tego.
Jestem ZA, a nawet przeciw!
Jezu, ludzie, rozumiem, że jaracie się rapem (sam siedzę w kulturze od kilku ładnych lat), jaracie się freestylem i wszystko jest fajnie. Na sadisticu się znalazło kilka, ale zrozumcie, że to nie jest forum poświęcone hip-hopowi. Jak chcecie się dzielić to macie rapdumy i inne gdzie możecie rozmawiać o tym bez końca. Dajcie spokój, Sadol to nie miejsce dla tego.
Ale jest miejscem na wrzucanie jakiegoś dzieciaka który gra na perkusji albo gitarze(było wiele razy takie coś lub podobne)?
Nienawidzę Hiphopu rapu i innych gówien które nazywają się gatunkiem muzycznym? czym kurwa się pytam? 95% tych "piosenek" jest nt. " oj jak mi zle" "kradłem biłem jak byłem młody" "cpanie, fury, lachony" gówno i tyrajcie mnie ile chcecie. DLA mnie HIP HOP to dno i pół kilo gówna po parpiach...
Nie tobie oceniać co jest muzyką, a co nią nie jest. Jesteś bardzo ograniczony umysłowo skoro nienawidzisz gatunku muzyki. Nie przesłuchałeś żadnej płyty rapowej, więc nie masz za chuja pojęcia o czym są płyty. Pobił cie ktoś słuchający rapu i teraz będziesz pluł jadem?
A jeśli chodzi o O.S.T.R to niestety(albo na szczęście) w Polsce zjada każdego na free... no może jeszcze Tetris i Muflon coś tam mogą pokazać.
Straszna bzdura. Zjadł kilku wacków którzy z freestylem nie mają nic wspólnego. Tetris, Muflon, Duże Pe, Solar, Enson, Białas, Dolar, Flint, Rufin, 3-6, Skajsdelimit i wielu, wielu innych wpierdoliło by go bez żadnego problemu.
ale jak wrzuca jakis metal lub darcie ryja to tu wszyscy konia bija i jest git kurwa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów