Gospel
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przechodzą mnie dreszcze żenady jak tak patrze na tego gościa w srakowatym dresie...
i co tym filmikiem liczyles kurwa ze uzbierasz krate browara? taki chuj!
Większości z was się to podoba, ale piszecie komentarze bo chcecie być Fajoooowi, bo to sadistiiiiiiiiiiic!!
damiosa napisał/a:
Większości z was się to podoba, ale piszecie komentarze bo chcecie być Fajoooowi, bo to sadistiiiiiiiiiiic!!
Bredzisz. Idź się zdrzemnij.
chociaz mozna zrozumiec co nawija ten co drze pizde jak pojebany. a moze to gorzej...
Widzicie jaka biega w Polsce! nawet na radio niestac :<i chłopaki musza bekac zeby melodia była.
zwała z typa w baczkach i okularach po prawej xd
ja pierdolę ! nie ma mnie...a swoją drogą typ w srakowatym dresie jest najlepszy maca się po włosach i nie wiem o co chodzi , naoglądali się 8 mili i pajacują..masakra..
Pierdolenie. Ten filmik jest starszy niż połowa użytkownika sadola, więc skończcie pierdolić.
Gospel co prawda pierdoli cały czas o ruchaniu krów i innej tego tupu zwierzyny, ale jestem pewien, że połowa z was zna kawałek - Hyc o podłogę, dziecko kurwa bęc.
Pooglądajcie sobie walki z WBW jeżeli chcecie sprawdzić tego kolesia.
Gospel co prawda pierdoli cały czas o ruchaniu krów i innej tego tupu zwierzyny, ale jestem pewien, że połowa z was zna kawałek - Hyc o podłogę, dziecko kurwa bęc.
Pooglądajcie sobie walki z WBW jeżeli chcecie sprawdzić tego kolesia.
ZorbiaNN, toś w czas zareagował i odpisał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów