Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie dzik a chybadzik a to zasadnicza różnica..
a jeszcze.. zapraszam na kotleciki z dzika.. zajebiste mi wyszły
z flaszką tylko przyjedź.. albo z dwiema bo na dziada wyjdziesz.. albo dzika..
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
Oczywiście łącznie u wszystkich?
odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
a skąd ty wiesz o andrzeju.. ja pierdole się wydało..
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni
@:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni
Dzięki za sprost
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów