Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Critic4ll Dzisiaj 18:20 2
lysymisio6969 napisał/a:

nie dzik a chybadzik a to zasadnicza różnica..
a jeszcze.. zapraszam na kotleciki z dzika.. zajebiste mi wyszły
z flaszką tylko przyjedź.. albo z dwiema bo na dziada wyjdziesz.. albo dzika..

odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.
Zgłoś
Antekson Dzisiaj 18:24
Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.
Zgłoś
Gerald Dzisiaj 18:26
Pewnie to żółtoczarnyżydpedał
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 18:28 8
Antekson napisał/a:

Obstawiam IQ powyżej 135, może nawet 140-u.

Oczywiście łącznie u wszystkich?
Zgłoś
lysymisio6969 Dzisiaj 18:29 2
Critic4ll napisał/a:

odpadam, bo patrząc na diagram od kogucika wolałbym nie wiedzieć z jakiego rodzaju dzika są te kotlety.

kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..

i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??
Zgłoś
OpenStreetMaps Dzisiaj 18:33 8
Sędzia ekspert w dziedzinie bezpieczeństwa instruktor pouczający. Tacy są najlepsi. Ma ktoś jakieś info na temat zdarzenia i co z tym postrzelonym czy przeżył albo czy sra do woreczka, jakie odszkodowanie dostanie itp. ?
Zgłoś
CzarnyLord86 Dzisiaj 18:36 6
Co za kurwa debil. Każdy, powtarzam każdy kto miał chociaż minimalną styczność z bronią palną to wie, ze nie powinien broni trzymać tak, żeby celowała w kogokolwiek. Nieważne czy z amunicją ćwiczebną, nawet jak broń jest w połowie rozebrana. Chodzi o wyrabianie prawidłowych odruchów. A ty kurwa sędzia od siedmiu boleści. Kurwa mam nadzieje, ze sobie kiedyś ten głupi łeb odstrzeli.
Zgłoś
Critic4ll Dzisiaj 18:38 1
lysymisio6969 napisał/a:

kotlety są smaczne a reszta.. reszta jest milczeniem..
i ty kogucikowi wierzysz a nie mi...??

a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]
Zgłoś
lysymisio6969 Dzisiaj 18:40
Critic4ll napisał/a:

a ja biorę poprawkę na to, że kotleciki mogą być z Andrzeja a smaczne, bo pewnie go lubiłeś a jeśli chodzi o diagram od kogucika jest w nim więcej sensu niż w tym co ty gadasz... dalej nie rozumiejąc, że mam z z takich jak ty niezłą beke ;]

a skąd ty wiesz o andrzeju.. ja pierdole się wydało..
Zgłoś
RodrigoCortez Dzisiaj 18:42 4
zajebisty instruktor, Ja pierwszy raz na zlocie (zaznaczam że nie było tam instruktorów tylko krótki kurs obsługi broni) mając pierwszy raz broń w ręku dobrze wiedziałem że koniec lufy zawsze kieruje się w stronę tarczy czy innego celu a nie dzika (czytaj typa).
Zgłoś
Expel Dzisiaj 18:47 5
cudowny film
Zgłoś
pajo81 Dzisiaj 18:49 3
Po rodzaju naboju jaki ładuje do strzelby obstawiam to naboje z solą tak że dupa będzie bolała
Zgłoś
arcadius Dzisiaj 18:55 17
@Roskosmos:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.

Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną

Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię

Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału

Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni
Zgłoś
Roskosmos Dzisiaj 18:59 3
arcadius napisał/a:

@:
B.L.O.S. to skrót od słów Broń, Lufa, Otoczenie, Spust.
Broń – każdą broń należy zawsze traktować jako załadowaną
Lufa – powinna być skierowana tylko i wyłącznie w kierunku celu, kulochwytu, w powietrze lub pod kątem 45 stopni w ziemię
Otoczenie – zanim oddasz strzał sprawdź otocznie – czy nikt nie znajduje się na linii strzału
Spust – palec na języku spustowym połóż tylko wtedy kiedy oddajesz strzał, kiedy jesteś pewny celu w każdym innym przypadku palec trzymaj na szkielecie broni

Dzięki za sprost
Zgłoś
kampton Dzisiaj 19:02
Rutyna go zgubiła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem