Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Akcja pod koniec filmu

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-18, 17:07 ]
Polski Związek Strzelectwa Sportowego napisał/a:

prośba o usunięcie filmu, lub cenzura na napisy PZSS SĘDZIA" ponieważ materiał rzuca złe światło na Polski Związek Strzelectwa Sportowego (PZSS),
Na nagraniu widać, że strzelba, z której padł strzał, była trzymana przez osobę w kamizelce z napisem "PZSS Sędzia".
Kamizelki strzeleckie noszone przez sędziów PZSS są wzorowane na kamizelkach Międzynarodowej Federacji Sportowej Strzelectwa (ISSF), które określają odpowiednie przepisy. Kamizelka widoczna na nagraniu nie spełnia standardów wzorowanych na ISSF. Wygląda raczej jak typowa kamizelka odblaskowa- samochodowa z dorobionymi napisami, które każdy może kupić.
To zdarzenie nie miało miejsca podczas zawodów organizowanych przez PZSS.
Podkreślamy, że nie jesteśmy zaangażowani w tę sprawę i nie ponosimy odpowiedzialności za zdarzenie widoczne na nagraniu.
Tym samym całe nagranie wprowadza społeczność w błąd, kierując przekaz, że PZSS jest odpowiedzialny za całe zdarzenie.

Zmieniono 8 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mzksiak 2024-11-18, 9:46
Haha jak widzę te kurwa głosy myśliwych że to na pewno nie byli myśliwi 😆😆 przeciez tam na pewno część z nich to byli lub czynni myśliwi którzy akurat są na strzelnicy i tyle
Zgłoś
Paczka91 2024-11-18, 10:29 3
Zgłoś
Wiewór 2024-11-18, 10:42
OpenStreetMaps napisał/a:

Sędzia ekspert w dziedzinie bezpieczeństwa instruktor pouczający. Tacy są najlepsi. Ma ktoś jakieś info na temat zdarzenia i co z tym postrzelonym czy przeżył albo czy sra do woreczka, jakie odszkodowanie dostanie itp. ?

Dostal z breneki i ma rozpierdolona miednice. Zabral go lpr.
Zgłoś
ludlu 2024-11-18, 10:44 1
zwyklyroman napisał/a:

Jak zrezygnowałeś przed samym egzaminem to niby co miałeś 'zaliczone'? jakiś tak zwany 'kurs wewnętrzny' na strzelnicy za który grubo zapłaciłeś? do tego oczywiście zapłaciłeś wpisowe do klubu i roczną składkę? i jeszcze chodziłeś na strzelnice przed egzaminem żeby sie 'doszkolić' , oczywiście w domu uczyłeś do egzaminu teoretycznego w tym czasie? pewnie zapłaciłeś za lekarzy do egzaminu no i na koniec zapłaciłeś za egzamin ale z niego zrezygnowałeś xD
beka z mitomana

Prawie dokładnie, tylko nie ma żadnego kursu wewnętrznego ani rocznej składki tylko jest staż. Tak zapłaciłem za lekarza psychiatrę bo jego opinia jest niezbędna i za egzamin też. I zwyczajnie zrezygnowałem mając swoje osobiste przemyślenia.

Beka z typa co nie wie, a się wypowie - wyloguj się do życia to uświadomisz sobie, że nie wszyscy kierują się Twoimi niekoniecznie trafionymi ideologiami.
Zgłoś
bogdanboner 2024-11-18, 10:55
ludlu napisał/a:

Prawie dokładnie, tylko nie ma żadnego kursu wewnętrznego ani rocznej składki tylko jest staż. Tak zapłaciłem za lekarza psychiatrę bo jego opinia jest niezbędna i za egzamin też. I zwyczajnie zrezygnowałem mając swoje osobiste przemyślenia.
Beka z typa co nie wie, a się wypowie - wyloguj się do życia to uświadomisz sobie, że nie wszyscy kierują się Twoimi niekoniecznie trafionymi ideologiami.

Bredzisz mitomanie, za psychiatre nie płacisz przed agzaminem a po, do tego trzeba odbyć płatny wewnetrzny instruktaż by być dopuszczonym do egzaminu, więc sklejaj pizde i nie bredź.
Zgłoś
ludlu 2024-11-18, 11:05 1
bogdanboner napisał/a:

Bredzisz mitomanie, za psychiatre nie płacisz przed agzaminem a po, do tego trzeba odbyć płatny wewnetrzny instruktaż by być dopuszczonym do egzaminu, więc sklejaj pizde i nie bredź.

Ale pierdo*** pokaż papiery jak nie masz to bierzesz do papy, a nie Ty i tak bierzesz codziennie.
Nikt nie dopuści do egzaminu bez badań lekarskich i nie ma wewnętrznego instruktażu tylko staż 😂
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-11-18, 11:50 3
Info

przegladsportowy.onet.pl/strzelectwo/zaladowal-bron-i-strzelil-ofiara-...
Zgłoś
Zbysio_niszczyciel 2024-11-18, 12:03 1
Po 1 gdzie wy tam myśliwych widzicie?
Po 2 nie instruktorzy tylko sędziowie PZSS,
Po 3 to są stare chuje które od początku filmu łamią tyle przepisów że powinni stać przed kulochwytem i pociski łapać bo tylko do tego się nadają,
Po 4 strzelali z breneki, niech się dziadek cieszy że
ma w ogóle dupę na miejscu.
Zgłoś
gdfgdf 2024-11-18, 12:04
Dżizas_kurde napisał/a:

Dal łątwiejszego zapamiętania mówi się "BOLS"

Dal łątwiejszego zapamiętania mówi się "BLOW JOBS"
Zgłoś
MysteryMan 2024-11-18, 12:04
Sygnalnie to mu w dupę strzelił.
Zgłoś
Zbysio_niszczyciel 2024-11-18, 12:16
ludlu napisał/a:

Co ty pierdolisz? Zazwyczaj kluby prowadzą szkolenia na poszczególne kategorie (KSP karabin sportowy PSP pistolet sportowy i SG strzelbą gładkolufowa) staż w klubie jest zazwyczaj wymagany żeby jakichś pojebow z ulicy nie przyjmować ale to już indywidualna sprawa klubu, składki roczne dla klubu to normalna rzecz tak samo jak składka do PZSS ( a propos można już płacić, jak w tamtym roku 5 dyszek wychodzi).
Zgłoś
Pedator 2024-11-18, 12:24 1
matefix91 napisał/a:

@: To są instruktorzy PZSS (Polski Związek Strzelectwa Sportowego), mają to nawet na koszulkach napisane - to nie ma związku z myślistwem i na filmie to nie są myśliwi tylko strzelcy sportowi..

To nie są instruktorzy, mają tylko kamizelki z takimi napisami. Na wp.pl jest artykuł o tym wydarzeniu. Było to w Bydgoszczy na zawoadach ichniejszego klubu sportowego. Januszowi co dostał kulke nic poważnego się nie stało.
Zgłoś
ludlu 2024-11-18, 12:37
Zbysio_niszczyciel napisał/a:

Co ty pierdolisz? Zazwyczaj kluby prowadzą szkolenia na poszczególne kategorie (KSP karabin sportowy PSP pistolet sportowy i SG strzelbą gładkolufowa) staż w klubie jest zazwyczaj wymagany żeby jakichś pojebow z ulicy nie przyjmować ale to już indywidualna sprawa klubu, składki roczne dla klubu to normalna rzecz tak samo jak składka do PZSS ( a propos można już płacić, jak w tamtym roku 5 dyszek wychodzi).

Więc może być staż i co płacisz 5 dyszek przed przystąpieniem do klubu? 😂
Zgłoś
eldoka_dkl 2024-11-18, 12:55
To nie myśliwi a PZSS - czyli Polski Związek Strzelectwa Sportowego. A panowie to raczej relikty LOKu
Zgłoś
Zbysio_niszczyciel 2024-11-18, 12:56
ludlu napisał/a:

Więc może być staż i co płacisz 50 dyszek przed przystąpieniem do klubu? 😂

Oczywiście że może być staż ale wcale nie musi bo to nie jest opisane w jakichkolwiek przepisach PZSS jak pisałem wcześniej to indywidualna sprawa klubu. 5 dyszek które obecnie płacę co roku do PZSS to opłata za licencję sportową. A co do płatności w klubach to w 1 w którym robiłem patent składkę członkowską opłacałem od momentu zapisania się do klubu, i płaciłem ją co miesiąc. Obecnie płacę składkę roczną.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem