📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakby mi jakas pizda Passata CC pizgnela to na stos w srodku miasta.
7up:
to chyba nie Rosja, bo takie sygnalizatory są w USA, nie wiem, czy może też nie w Japoni, bo coś za dużo skuterów.
to chyba nie Rosja, bo takie sygnalizatory są w USA, nie wiem, czy może też nie w Japoni, bo coś za dużo skuterów.
Baba z siatami była pasażerką tej taksówki. Wysiadła z niej, a później sięgnęła do kieszeni po kasę i rzuciła kierowcy na fotel. Czuwaj.
już chyba jeden samochód salto napier...ał na tym skrzyżowaniu jeżeli się nie mylę
UploadMen napisał/a:
Czy ta baba z torbami przypadkiem czegoś mu z tego auta nie zajebała o.O?
Wyjęła coś z kieszeni i mu podrzuciła, pewnie dragi
Po przeczytaniu samego tytułu i zobaczeniu jedynie pierwszej klatki z filmu już wiedziałem, o czym ten film będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów