no cóż tu widać "równość " narodu Polskiego gdzie nasz nadwrony błazen nie potrafi z siebie wykrztusić żadnego argumentu w rozmowie z twórcą portalu antykomor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
no cóż tu widać "równość " narodu Polskiego gdzie nasz nadwrony błazen nie potrafi z siebie wykrztusić żadnego argumentu w rozmowie z twórcą portalu antykomor
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Palikot win! młody na siłę,tendencyjnie -nie mając pojęcia wjebał się na minę nie z tym rozmówcą ... pozdr
Niedawno skonczylem 18 lat i naszczescie mam wolna wole i zaglosuje na janusza i chuj. Moze nie jest super bo mi sie nie podoba motyw z wolnoscia dla pedałów, ale wiele innych rzeczy ma bardzo fajnych i nie chodzi mi tutaj o marihuane, bo nie pale, ale dlaczego, jak ktos chce to nie moze palic, jego wybor, ja pierdole, po prostu trzeba wybrac mniejsze zło, Kaczor to pojeb, a tusk to oszust, grubas nie ma szans, wiec zostaje palikot.
Ale ma racje co ma zrobić z 43 posłami? Próbował jako jedyna partia broniła tego człowieczka!!! Ja też zagłosuje na Palikota tak jak we wcześniejszych wyborach!!!
Kurwa nie ma to jak goście, którzy piszą, że mu się należało.
Wy pamiętacie jak się najeżdżało na prezydenta Kaczyńskiego? Generalnie jedna wielka nagonka. I wtedy jakoś nikt nikogo nie karał i jakoś nie było takich akcji.
A teraz tych, co publicznie są przeciwko rządowi się kara. A ludzie debile zamiast bronić tych właśnie co to mówią stoją po stronie rządu. Fajnie kurwa, trzymajcie z gościami, który was okradają i zabierają wam coraz więcej wolności. A potem narzekajcie że Polska jest chujowa itd itd
Wy pamiętacie jak się najeżdżało na prezydenta Kaczyńskiego? Generalnie jedna wielka nagonka. I wtedy jakoś nikt nikogo nie karał i jakoś nie było takich akcji.
A teraz tych, co publicznie są przeciwko rządowi się kara. A ludzie debile zamiast bronić tych właśnie co to mówią stoją po stronie rządu. Fajnie kurwa, trzymajcie z gościami, który was okradają i zabierają wam coraz więcej wolności. A potem narzekajcie że Polska jest chujowa itd itd
Buahaha. Ta Palikot robi Populista jebany, anty-polak. Gratulacje dla tych 1.5 miliona polaków, którzy poszli na niego zagłosować. Partia zakładana w gabinecie donalda Tuska. Niby opozycja.. Taka druga platforma, dla tych co się zawiedli na platformie 3/4 ich wyborców nie ma nawet o nich pojęcia. Zajarali się tylko śmiesznymi spotami wyborczymi i legalizacją trawy, która i tak nie będzie legalna.
Brawo inteligenci
Brawo inteligenci
Libertinus napisał/a:
Tylko idiota głosuje na Palikota.
Krety i błazen.... jak można na to głosować....
Tylko idiota nie głosuje na Palikota a ty na kogo głosujesz na Tuska który chce nas sprzedać albo na Kaczyńskiego który chce nas zamknąć i odizolować od świata!
Gdzieś z 10 lat temu moi koledzy organizowali jakiś koncert HC punk itp... Na plakacie była scena z egzekucji w stylu Jihadu, a ofiarą ówczesny prezydent Kwaśniewski. Połowa z nich musiała przez kilka miesięcy mieli do czynienia z ABW, oczywiście pozabierane komputery, przeszukania w mieszkaniach. Na mnie sprawa z antykomorem nie robi żadnego wrażenia...
Osobiście też uważam, że przepis trzeba zmienić.
pozdrawiam!
Osobiście też uważam, że przepis trzeba zmienić.
pozdrawiam!
Palikot taki sraki i owaki że pedały że zboczeńcy i ćpuny ... i tak w koło. Najwięcej maja do powiedzenie ci którzy tylko żrą i srają pod siebie i opluwają innych. Niech jeden z drugim MATOŁEM założy partie, sfinansuje ją lub znajdzie źródło finansowania, zrobi odważną jak na nasze krajowe realia kampanie wyborczą, zainicjuje zmiany i będzie się użerał z mentalnym betonem w naszym kraju zamiast sobie siedzieć w ciepłym domku w lesie i śmiać się z tego i cieszyć z życia - stać go na to bo na to zarobił - wtedy zobaczycie mądrale zza klawiatury jak to jest . Póki co mamusia z tatusiem wam zryć da a wy tylko pierdolicie jeden z drugim brednie sami nic nie wnosząc i licząc na mannę z nieba , że ktoś przyjdzie i zrobi za was. A jak już przyjdzie i chce zrobić to też kurwa wam źle. Ja jebię, co za mentalność, nic dziwnego że ten kraj leży i kwiczy. Dziękuje za uwagę, już się wywnętrzyłem.
DioniZy
Ty to już musisz mieć sieczkę z mózgu.
Ja proponuję wcale nie głosuj, bo widzę, że nie masz kompletnie pojęcia.
Ja proponuję wcale nie głosuj, bo widzę, że nie masz kompletnie pojęcia.
@ Bard_Zerald - zapomniałeś o tym pijaku z Dworca Centralnego
Matuch90 napisał/a:
DioniZy
Ja proponuję wcale nie głosuj, bo widzę, że nie masz kompletnie
pojęcia.
ty za to pewnie jesteś jednym z 40milionów ekspertów w tym kraju co? A na czym się oparłeś stwierdzając że mam sieczkę w głowie hehe co o tym zaważyło? Szkoda mi taki ludzi jak ty! pozdrawiam:) a na wybory i tak pójdę
Może oparł się na tym co w tvn 24 widział
A czego tu się więcej spodziewać po tym populistycznym sejmikowym krzykaczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów