Gdyby alianci anticampera wynaleźli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Gdyby alianci anticampera wynaleźli.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadistic, to portal na którym są ZBIERANE materiały. I wyjebane mam, że to z basha, joemonstera, kwejka, mistrzów, pudelka , czy innego kurwa portalu.
Hitler sam niewielu zabił... Ale zawsze lepiej zrzucić winę na kogoś!
hitler mial zero skilla farcil pierdolony ja tego nie rozumiem ja gram 3 lata...
Darki napisał/a:
Proponuje zmienic nazwe dzialu "Czarne fotki" na "kwejk.pl".
Dziekuje dobranoc.
ja proponuje zrobić taką opcje "karny kutas" za każde gówno które tak narawdę nie jest związane z tym portalem.
@Darki
5 stron glownej przejzalem, 6-7obrazkow z kwejka, dzisiejszej wstawki jedynie.
@=Lechu=
chuj mnie i innych obchodza 'wszyscy', nie wchodzisz na kwejka to nie znaczy ze nie powinno sie kurwa przekopiowywac na zywca obrazkow z tego portalu lub kurwa innych 10 tysiecy stron na ktorych to bylo.. bez kitu, ogladac sie juz glownej tu nieda..
5 stron glownej przejzalem, 6-7obrazkow z kwejka, dzisiejszej wstawki jedynie.
@=Lechu=
chuj mnie i innych obchodza 'wszyscy', nie wchodzisz na kwejka to nie znaczy ze nie powinno sie kurwa przekopiowywac na zywca obrazkow z tego portalu lub kurwa innych 10 tysiecy stron na ktorych to bylo.. bez kitu, ogladac sie juz glownej tu nieda..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów