Żeby nikt mnie źle zrozumiał. Uważam, ze to co robi i mówi Bęgowski to kompletne brednie. Chodzi mi tylko o to by nie oceniać rządzących po tym co sobie ucinają, jak wyglądają itp. tylko po tym co naprawdę robią.
To porównanie jest idiotyczne, bo to, że Pani po lewej jest atrakcyjna to nie znaczy, że dobrze się stało, że zasiada we włoskim rządzie.
Prawdziwa polityka to nie jest wygląd, płeć. To jest pierdolona gra w której by wygrać trzeba być twardym, silnym graczem. Pytanie jest tylko po co ktoś bierze udział w tej grze. By samemu sobie zapewnić jakieś socjalne potrzeby czy może by realizować jakieś wyższe cele.
wiadomosci.wp.pl/gid,14005322,kat,1342,title,Miss-sejmu,galeria.html
1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że rucha małolaty.
2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.
To tylko dzieje się w twojej lewackiej głowie
Wskażcie kto według was odpowiada temu opisowi?
1. Jest różnica pomiędzy decyzją podjętą z wyboru a z przymusu. Nikt nikomu nie broni układać życia sobie tak jak chce jednak biorąc pod uwagę zapędy nacjonalistyczne Bongmana mniemam, że gdyby miał wybór to zostałby w kraju. Żeby mógł mieć taki wybór trzeba przywrócić normalność w Polsce a nie powielać europejskie idiotyzmy jak np. podziw dla Berlusconiego za to, że rucha małolaty.
2. Wybieraj dalej między dżumą a cholerą.
Nie no ja się z tobą w pełni zgadzam.. Ja też bym z chęcią do kraju wrócił bo mam tam przyjaciół i ogólnie jestem do kraju przywiązany, ale przywracanie tej owej normalności nie będzie trwało ani roku ani 5 lat, a życie mamy jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej więc..
A co do pkt drugiego to masz też rację, ale nadal wole cycate lachony
Na 1 str masz panią minetti