18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Funkcjonalny apartament
torro • 2013-03-26, 15:51
To wszystko na 39 metrach kw.

Samą końcówkę przyciąłem, bo film się nie mieścił, ale nic więcej ciekawego nie było.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
cojestt 2013-03-26, 20:38 1
Jebani hipsterzy
Zgłoś
vass 2013-03-26, 20:41 5
Te bajery więcej kosztują niż 100m mieszkanie
Zgłoś
firer 2013-03-26, 20:42 1
39m, hmm mieszkałem w "wielkiej płycie" 42 m czyli 2 pokoje i kuchnia i chyba było dużo lepiej niż na tym filmie. Przynajmniej nie musiałem montowac łóżka w ścianie ani kibla w koszuli, tudzież kuchni w kieszeni
Zgłoś
Songo Master 2013-03-26, 20:48
Biorę,mogę na kredyt?
Zgłoś
Swka 2013-03-26, 20:51
cojestt napisał/a:

Jebani hipsterzy

Jaki człowiek takie mieszkanie.
Masz kompleksy? :c
Zgłoś
raper900 2013-03-26, 20:56
Hellios napisał/a:

jeżeli kolo chce to sprzedać to rpolecałbym zmienić położenie ekranu od kompa

Coś mi się zdaje, że ten ekran to cały komp. Wszystko spod znaku owocu wkurwiającego rozmyślającego Newtona.

Zgłoś
szanka 2013-03-26, 21:00 2
sadistic.pl/lego-style-apartament-vt105646.htm1002503
Zgłoś
amarok94 2013-03-26, 21:00 1
Wszystko pięknie ładnie ale po co mu ten chujowy dywan ??
Zgłoś
daf098 2013-03-26, 21:09 1
U nich mieszkania 39 m to nowość zapewne więc kombinują. Jak taki cwany jest to niech tam jeszcze wciśnie żonę,trójkę dzieci,psa,chomika i rybki. Pozna na czym polega mieszkanie w blokach w PL
Zgłoś
Jason-X 2013-03-26, 21:21
kiedyś zadupcony przyszedłem do domu otworzyłem szafę i jakież było zdziwienie mojej gdy na pytanie Co robisz? odpowiedziałem : łóżko rozkładam kurwa
Zgłoś
Rezor 2013-03-26, 21:26
Już widzę jak wesoła gromadka zjebanych hipsterów wykupuje wszystkie kawalerki...
Zgłoś
virdem 2013-03-26, 21:26

nigger wannabe
Zgłoś
kombbatant 2013-03-26, 21:36
heh najbardziej mi sie podoba WC-rozkladasz "polke-siedzonko" i powstaje super miejscowka -na telefon do przyjaciela hlehle na kiblu najlepiej sie gada znaczy sie:P mozna ? mozna

nic nie ma i nic nie bedzie
Zgłoś
w6667812 2013-03-26, 21:53
zdecydowanie niepraktyczne na dłuższą mete. na filmiku wygląda fajnie, ale wyobraźcie sobie, ze chcąc cokolwiek zrobic, trzeba cos rozłożyć/złożyc? a gdyby do tego doszły jeszcze dwie osoby? i ciągłe mijanie się, 'przesuwanie' współlokatora, bo musze cos wyciągnąć z szafy. kilka, dosłownie kilka bajerów dobrych, ale reszta na dłuższą metę do zwarciowania
Zgłoś
nemroth 2013-03-26, 21:56
cudowne i wspaniałe, a to wszystko za jedyne 799 tysięcy dolarów (cena mieszkania nie wliczona)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów