📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jedna z tych, co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki, pożenili się, porobili dzieci. Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew – są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę.
Jebane dzikusy, niech mi się tu, gdzie mieszkam chociaż jeden pojawi to go zapierdolę własnymi rękami...
Samotna samica piskliwym głosem nawołuje samca by ten przybył i odbył z nią rytuał godowy. Samiec znacznie mniejszy i cichszy od targanej hormonami samicy, ma tylko jedną szansę by jej dosiąść i dokonać zapłodnienia. Po krótkiej penetracji zacznie większa i silniejsza samica zrzuca partnera. Widząc iż nie jest to przywódca stada, którego wybrała jako dawcę najlepszych genów dla swoich młodych a jedynie pospolity samiec. Zaczyna miotać się i wyładowywać swą agresję na reszcie stada. Wie że młode ze słabymi genami mogą nie przetrwać zimy.
Czytała dla państwa Krystyna Czubówna.
Czytała dla państwa Krystyna Czubówna.
Kurwa, ale patola. Tacy ludzie powinni być przymusowo zamykani w psychiatrykach i leczeni biczami wodnymi Ale w domu musi być syf.
Moim zdaniem , to ciężko porównać do małp . bo nawet małpy zachowują się bardziej ludzko .
Pociąć kurwę na kawałki i do puszek jako żarcie dla psów i kotów
Pociąć kurwę na kawałki i do puszek jako żarcie dla psów i kotów
rusofil napisał/a:
Kurwa, ale patola. Tacy ludzie powinni być przymusowo zamykani w psychiatrykach i leczeni biczami wodnymi Ale w domu musi być syf.
Jacy kurwa ludzie? I do jakich psychiatryków? To są jebane dzikusy, które powinny się znajdywać za kratkami, ale w zoo.
Wkońcu pojawiają się sensowne filmiki z podejsciem do kretynek ktore sie zachowuja jak szmaty, lecz później taka twierdzi ze jest kobietą i nie mozna jej uderzyć, smutne.
a gdzie w tym czasie ich pan był ?
Dziwne, że nie rzucała swoimi odchodami
Przeciwieństwo Moby Dicka Widzicie dzieci dlatego należy mieć przy sobie zawsze podręczny harpun
to chyba matka z synem na wywiadówce
1:00 Wielki + dla młodego dobre obalenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów