📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sars_80 napisał/a:
Ma ktoś smaka na łazanki??? Ze świeżo przemielonym mięsem
jak mielone mięso do łazanek ???
A czy to nie był Pan Kazimierz, kierowca Macia RRa. Coś ostatnio o nim nie słychać, to nagranie by wiele wyjaśniło.
ależ napięcie do końca, rozjebie się czy nie , a jednak, nie zawiódł publiczności
Z psem jechał pojeb na miejscu pasażera. Wpada na niego zaraz przez uderzeniem
Fuzi napisał/a:
Podobno to ten...
Gklasą można śmiało na czołówkę z ciężarowką iść i nic się nie stanie
Jego mózg już dawno temu był martwy.
On nic nie zaciera. Nawet do czerwonego nie dojechał.
Ja mam inne dane.
Wyrzuciłbym ale sadol się zatrzymał w XIX wieku i z komórki chyba ni chuja...
O, kurwa po 5 minutach ale jest!!
Essent napisał/a:
Jaką sieczkę trzeba mieć w czaszce, żeby przy takiej prędkości zacierać silnik na 4 biegu
On nic nie zaciera. Nawet do czerwonego nie dojechał.
żmij napisał/a:
Kolejna historia z happy endem
Swoją drogą; jakiś czas temu badano inteligencję w powiązaniu z rasą. Wyszło, że najtępsi są latynosi.
Ja mam inne dane.
Wyrzuciłbym ale sadol się zatrzymał w XIX wieku i z komórki chyba ni chuja...
O, kurwa po 5 minutach ale jest!!
mam nadzieje że nic mu sie nie stało bo to dobry chłopak z osiedla jest
To nie mogło się inaczej skończyć
Mam nadzieję że nie wpieprzył się w inny samochód.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów