📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koza za parę pesos, której kierownik nawet się nie stara kontra jeden z najszybszych samochodów. Fascynujące
Ale większość komentatorów, to chyba używa tępych noży, bo przypadkiem można się skaleczyć.
Ale większość komentatorów, to chyba używa tępych noży, bo przypadkiem można się skaleczyć.
W Holandii z tego co widziałem to wielu ludzi w lato bez kasków tylko w okularach śmiga nawet starsze małżeństwa bez kasków no ale trzeba dodać że oni po ścieżkach mogą jeździć ale tam w ogóle na ulicy inna kultura jazdy .
A dlaczego zaraz debil? Jego wybór, jak przepisy pozwalają / nie regulują, to wuj kogo obchodzi. Jak się wywali, to jego mózg będzie leżał na asfalcie. Myślicie, że jakby u nas nie było przymusu jazdy w kasku, to wszyscy by i tak w kaskach jeździli? Połowa by z gołym łbem pocinała, nawet jakby na liczniku miał bazylion km/h.
kurwa, zmarnowałam dwie minuty życia. nie przypierdolił : (
nopel napisał/a:
Nie nazywaj tego debila Motocyklistą, ci debile w hameryce jeżdżą bez kasków.
Kurwa, jak można, wsiąść na Motocykl bez kasku.
Debilem Ty też jesteś, bo masz na początku filmu napisane, że to w Meksyku.
raz ze debil bez kasku, dwa to byla jakas cherlawa 600tka wiec skakac nie mial co
Motocylkiści, to jakaś rasa czy jakaś dewiacja?
To już nie można normalnie jechać motorem (tak wiem, motor jest w pralce, ale mam to gdzieś), tylko trzeba byś jakimś motocyklistą?
To już nie można normalnie jechać motorem (tak wiem, motor jest w pralce, ale mam to gdzieś), tylko trzeba byś jakimś motocyklistą?
w hameryce jest prawo, że kask niej jest obowiązujący. W niektorych stanach może i tak ale raczej napierdalają bez kasku albo w okularkach <---HARD
W stanie connecticut (aktualnie mieszkam), można legalnie jeździć bez kasku na motorze , natomiast jeżeli chcesz pośmigać na rowerku to kask musisz mieć założony obowiązkowo . A jeżeli chodzi o auta to można śmiało skręcać na czerwonym świetle w prawo, chyba że zabrania tego znak. Od co taka ciekawostka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów