Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Gang Man Metal
melemele89 • 2012-12-28, 14:34
Ktoś kiedyś powiedziałe że gang man style to muzyka metalowa, teraz się z tym zgodze
Zgłoś
o................e 2012-12-30, 0:25
Czyżby Hanna Ford
Zgłoś
mefiek 2012-12-30, 0:26 1
Chyba nie było jeszcze tylko wersji wypierdzianej mokrym odbytem.
Zgłoś
Zarentha 2012-12-30, 0:28
@up A suchym było?

"A sarkazm jest wymyślony m.in. dlatego, że do idiotów nie można strzelać."
Zgłoś
Tomor666 2012-12-30, 0:31
Ja tu słyszę trochę Master of Puppets, trochę Enter Sandman Metallicy, South of Heaven Slayera i coś tam jeszcze czego chyba nie znam...najebany jestem... Dobranoc.
Zgłoś
kuroambry 2012-12-30, 0:32 2
Lepsze w oryginale (jako oryginał można słuchać ale nie takiego nieudanego-mix shitu) ale i tak widzę, ze gimbaza próbuje się odezwać i nawet poprawnie tytułu nie umie napisać... Gangnam style ćwoki
Zgłoś
Tomor666 2012-12-30, 0:37
Jakie Gangnam...tuż to jest Gangbang syle!
Zgłoś
Marsun 2012-12-30, 0:38
Wie ktoś może co to za dupy na początku? Całkiem ładne.
Zgłoś
so whaat 2012-12-30, 0:38 5
za połączenie Metallici z tym gównem autor zasługuje na czarnego kutasa w dupe.
Zgłoś
Grabarzysko 2012-12-30, 0:44
Za Metallice zawsze piwko wleci
Zgłoś
kalosz90 2012-12-30, 0:49
Patrząc na to który raz się już kurwa pojawia (ogólnie, nie ten konkretny temat) mam wrażenie, że czasem na sadolu przydała by się opcja "ciepłe wygazowane piwo"
Zgłoś
MichaU 2012-12-30, 0:54
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.

Zgłoś
davemet 2012-12-30, 1:04
Ścierwo, bez względu na to z czym nie zostanie wymieszane, w tym przypadku nawet z legendą muzyki metalowej, nadal pozostaje ścierwem.

msnrc napisał/a:

Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.

Nazwy zespołów (tym bardziej takich) piszemy z wielkiej litery. BTW gdyby nie ów Metallica, świat nie usłyszałby o Dream Theater.
Zgłoś
Wiochmen 2012-12-30, 1:40
Nawet jak by cipska pokazaly to i tak by bylo hujowe...a za polaczenie Metallicy z tym gownem powinien byc kutas w morde wielki i czarny!
Zgłoś
KingaN 2012-12-30, 1:48 1
bassBob napisał/a:

"Jeb się", jeśli już, Alfabeto.

'Analfabeto' jesli juz
Zgłoś
wyanek 2012-12-30, 1:50 1
@davemet

Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów