Ktoś kiedyś powiedziałe że gang man style to muzyka metalowa, teraz się z tym zgodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czyżby Hanna Ford
@up A suchym było?
za połączenie Metallici z tym gównem autor zasługuje na czarnego kutasa w dupe.
Za Metallice zawsze piwko wleci
Patrząc na to który raz się już kurwa pojawia (ogólnie, nie ten konkretny temat) mam wrażenie, że czasem na sadolu przydała by się opcja "ciepłe wygazowane piwo"
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.
Co tam metallica. Za zmixowanie tego z Dream Theater do pieca.
Nazwy zespołów (tym bardziej takich) piszemy z wielkiej litery. BTW gdyby nie ów Metallica, świat nie usłyszałby o Dream Theater.
Nawet jak by cipska pokazaly to i tak by bylo hujowe...a za polaczenie Metallicy z tym gownem powinien byc kutas w morde wielki i czarny!
@davemet
Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )
Ehh piździelcu... kocham Metallice i kocham DT... ale jak słysze takie pierdy to mnie szlag trafia.. Przede wszystkim DT wzorował się na The Rush jak już a nie na Metallice... giń i szczeźnij.. Wychodząc z twojego założenia to nie powinno być nic poza Metallicą (którą uwielbiam jak wspomniałem!!! )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów