18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
Gang słotastikuf
~Velture • 2018-09-19, 19:41
Razem z Necro robimy akcję słodziaków.

Jak chcecie mieć taki zajebisty awatar ze swoim słitaśnym pupilkiem to wrzucajcie fotki swojego zwierzaka tutaj albo do mnie na pw i dostaniecie gotowy awatar.

W grupie siła!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Sukkub_ 2018-10-14, 23:02 1
Dziękuje pięknie ta moja suka wyszła
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 9:37 1
olivia napisał/a:

Żebym Cię nie wyruchała zaraz.

Mnie wyruchaj. Ja lubię interracial.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
S................i 2018-10-15, 11:04 1
Nasza dysfunkcyjna rodzinka się powiększa.

olivia napisał/a:

Żebym Cię nie wyruchała zaraz.

Widzę że masz chrapkę na moją lufę.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 12:05
Proszę o podsumowanie naszej popierdolonej patologicznej rodziny pełnej pojebów każdej maści bo się pogubiłem kto doszedł

-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Angel 2018-10-15, 12:20 3
doszedł mój futrzsty
Zgłoś
N................o 2018-10-15, 12:54 3
15.10.2018 Dołączyli do nas:

Żem się moderatora w naszej paczce nie spodziewał Wincyj
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 13:44 3
Angel napisał/a:

doszedł mój futrzsty

Gdzie doszedł? Mój kumpel miał takiego yorka co dochodził w maskotce

Adolf i hoszo odeszli do domu pańskiego?

W tych awatarach najbardziej mi się podoba, że główka każdego zwierzaka jest osadzona na kolorowej prezerwatywie.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Bambi~ 2018-10-15, 14:03 3
Liczę, iż Aniełe jest tajnym agentem, który wszedł w szeregi tego tworu, aby zdobyć zaufanie twórców po czym rozpierdoli go od środka w drobny mak, a winni całego tego zajścia zostaną ukarani

Emerytowany saren
Zgłoś
S................i 2018-10-15, 14:27 2
@up
Jeżeli masz do nas jakąś sprawę to lepiej załóż własny gang jeleni, bo w pojedynkę to porywasz się z zapałką na żubra.
ukryta treść
Tak nawiasem mówiąc to brakuje na sadolu takiego starcia dwóch konkurencyjnych gangów.
Zgłoś
J................8 2018-10-15, 15:17 2
@up ta już to widzę
Plus taki, że aniołek jest z nami to pobanuje wszystkich antysłotastikuf prawda @angel?
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 18:04 2
Zgodnie z polską tradycja musimy podzielić się na dwie zwalczajace się i nienawidzące grupy i obrzucac się lajnem.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
S................i 2018-10-15, 18:56 1
@up
I ten dylemat, "dać piwo za dobry materiał, czy nie dawać bo wrzucił go ten chuj z gupy x."
Zgłoś
~Sunday 2018-10-15, 19:05 1
Ja to jestem ciekawy czy wy tam w ogóle macie jakiekolwiek zasady.
Z tego co widzę to przyjmujecie każdego jak leci, wystarczy napisać post o treści "chce".
Na dodatek niezwykle łatwo jest z tej całej mafii odejść, wystarczy zmienić avatar

Taka refleksja mnie naszła po ostatniej aktualizacji, gdzie haszo i Adolf są przekreśleni jakbyście kazali im usunąć konto, czy coś.
Zgłoś
N................o 2018-10-15, 19:13 1
Sunday napisał/a:

Ja to jestem ciekawy czy wy tam w ogóle macie jakiekolwiek zasady.
Z tego co widzę to przyjmujecie każdego jak leci, wystarczy napisać post o treści "chce".
Na dodatek niezwykle łatwo jest z tej całej mafii odejść, wystarczy zmienić avatar

Taka refleksja mnie naszła po ostatniej aktualizacji, gdzie haszo i Adolf są przekreśleni jakbyście kazali im usunąć konto, czy coś.

To je happening i kto chce może dołączyć, a jak komuś nie pasuje to wypad. Adolf i Hoszo zostali naznaczeni i będą obserwowani z ukrycia przez snajpera. Zostali naznaczeni, żeby mi potem nie zawracali dupy jak zmienią zdanie. Na jarmark też wchodzi kto chce.
Zgłoś
Heydash 2018-10-16, 6:47 2
Co prawda nie mam żadnego zwierzątka ale miałem pieska kundelka Maxia (RIP 2013) i znalazłem jedno z jego lepszych zdjęć pod prysznicem i przed operacją guza.

Czy mogę prosić o awatar z tym guzem?

Edit: syry za słabą jakość ale to zdjęcie jest z 2007
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów