18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Gang słotastikuf
~Velture • 2018-09-19, 19:41
Razem z Necro robimy akcję słodziaków.

Jak chcecie mieć taki zajebisty awatar ze swoim słitaśnym pupilkiem to wrzucajcie fotki swojego zwierzaka tutaj albo do mnie na pw i dostaniecie gotowy awatar.

W grupie siła!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Pan_Doktur 2018-10-17, 20:02
Velciur kutajsie! Zweryfikowałeś moją teściową! Połknęła protezę i jęczy trzeci dzień.
Zmień ksywę na tefal
Poza tym zadowolona - Polecam
Zgłoś
o................a 2018-10-18, 14:23 2
Lubię weryfikować członki.
Zgłoś
S................i 2018-10-18, 14:36 1
olivia napisał/a:

Lubię weryfikować członki.

A jak wygląda wykonywana przez Ciebie procedura weryfikacji członków?
Zgłoś
o................a 2018-10-18, 15:03 2
Dej benis to Ci pokaże.
Zgłoś
S................i 2018-10-18, 15:06
@up
A będzie bolało?
Zgłoś
o................a 2018-10-18, 15:15
Zawsze trochę boli.
Zgłoś
S................i 2018-10-18, 15:19
To nawet lepiej.
Zgłoś
i................y 2018-10-18, 16:20 1
Ja poproszę m.media-amazon.com/images/G/01/DeveloperBlogs/AmazonBookReview/Seira/P...
Zgłoś
S................i 2018-10-18, 16:26
@up
W końcu.
Zgłoś
i................y 2018-10-18, 16:34
No kurwa, 100 razy się na esbełku upominałem o avek, nikt mi nie powiedział, że jest jakiś gang i że ma własny temat.

Ładne tagi, przy okazji.
Zgłoś
o................a 2018-10-18, 16:51
Od razu zaznaczam, że nie zweryfikuję tego członka.
Zgłoś
i................y 2018-10-18, 17:04 1
@up: Nie wiem skąd ten pomysł, że dałbym Ci go zweryfikować. Ja nie wsadzam członka byle gdzie.
Zgłoś
J................8 2018-10-18, 17:10 2
@up pedał
Zgłoś
S................i 2018-10-18, 23:43 1
isitsaturday,
I jak tam, kto w końcu zweryfikował twojego członka? Bo widzę że zostałeś przyjęty.
Zgłoś
J................8 2018-10-19, 6:31
@up velture
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów