18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 15:56
🔥 Halloween - teraz popularne
Gang słotastikuf
~Velture • 2018-09-19, 19:41
Razem z Necro robimy akcję słodziaków.

Jak chcecie mieć taki zajebisty awatar ze swoim słitaśnym pupilkiem to wrzucajcie fotki swojego zwierzaka tutaj albo do mnie na pw i dostaniecie gotowy awatar.

W grupie siła!

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
i................y 2018-11-19, 20:42 2
Velture napisał/a:

Ej kurwa zauważyliście, że wszyscy mamy tą samą czapkę tylko innej wielkości i w innym położeniu?

Jebany żydzi nam na czapki!

Każdy ma czapkę adekwatną do rozmiaru penisa. Dane z pomiarów przy wstąpieniu do gangu.
Zgłoś
S................i 2018-11-19, 21:36 2
@up
To by tłumaczyło dlaczego moja aż nachodzi mi na oczy.
Zgłoś
TB303 2018-11-19, 23:23 2
Moja była większa, tylko się skurczyła w praniu
Zgłoś
Wiewór 2018-11-20, 7:47
isitsaturday napisał/a:

Każdy ma czapkę adekwatną do rozmiaru penisa. Dane z pomiarów przy wstąpieniu do gangu.

Ehm. Chciałem zgłosić reklamację. Proszę mi zrobić z tej czapki kominiarkę naciągniętą po szyję...

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
S................i 2018-11-21, 22:40 2
@up
Daj spokój, gdyby Goker w 100% trzymał się wymiarów naszych chujów podczas projektowania tych czapek, to w swojej wyglądał bym jak w burce.
Zgłoś
pietrekpong 2018-11-23, 20:16
Siema,

jeśli zapisy dalej trwają, chciałbym dołączyć do Gangu słotasikuf

jak mogę przesłać fotę? próbowałem przez PW, ale wyskakuje mi komunikat że mam usunąć linka.

z góry dzięki!

p.s. zajebista akcja, szacun i pozdrawiam!
Zgłoś
TB303 2018-11-23, 20:18
Daj fotę do tematu. Jak Goker będzie to Ci zrobi awatara.
Zgłoś
S................i 2018-11-24, 9:28
pietrekpong,
Pamiętaj że poza tym co na napisał TB303 czeka cię jeszcze standardowa procedura weryfikacyjna polegająca na zmierzeniu długości przyrodzenia.

PS: Witamy kolejnego chętnego dołączenia do naszej dysfunkcyjnej rodzinki.
Zgłoś
N................o 2018-11-24, 10:38
pietrekpong napisał/a:

Siema,

jeśli zapisy dalej trwają, chciałbym dołączyć do Gangu słotasikuf

jak mogę przesłać fotę? próbowałem przez PW, ale wyskakuje mi komunikat że mam usunąć linka.

z góry dzięki!

p.s. zajebista akcja, szacun i pozdrawiam!

wywal https:www.
Zgłoś
pietrekpong 2018-11-24, 19:52
PanRewolwerowiec napisał/a:

pietrekpong,
Pamiętaj że poza tym co na napisał TB303 czeka cię jeszcze standardowa procedura weryfikacyjna polegająca na zmierzeniu długości przyrodzenia.

PS: Witamy kolejnego chętnego dołączenia do naszej dysfunkcyjnej rodzinki.

ufff, już myślałem że będzie trzeba wypić koński mocz czy coś w tym rodziaju, a taka procedura to na luzie ;P
Zgłoś
S................i 2018-11-24, 20:25
@up
Picie końskiego moczu? Nie słyszałem jeszcze o takim fetyszu, ale ciekawe.
Zgłoś
o................a 2018-11-25, 12:05 2
Abraxus napisał/a:

Dawno już nic od nikogo nie dostałem.

To na gwiazdkę dostaniesz mnie.
Zgłoś
S................i 2018-11-25, 14:37
@up
To jeden z tych prezentów których samo "rozpakowywanie" jest już frajdą.
Zgłoś
Adolf 2018-11-27, 3:04 1
@up, zdejmujesz wstążkę, rozrywasz papier, otwierasz pudełko, jarasz się jak małe dziecko, a w środku jest tylko styropian i słoik z rozrobionym na rzadko gównem. Ech... Życie bywa przewrotne a rzeczywistość okrutna.
Zgłoś
S................i 2018-11-28, 22:26
Adolf napisał/a:

Ech... Życie bywa przewrotne a rzeczywistość okrutna.

A twoja wyobraźnia nieźle popierdolona.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów