18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Gang
svanski • 2010-10-18, 9:28

Od lewej:
-Mały Pedro (w kangurzej kieszeni bluzy nosi swojego syjamskiego brata. Ma problemy hormonalne)
-Herubin (swym anielskim wyglądem otumania organy scigania. Ma problemy z powstrzyamniem erekcji gdy pozuje do zdjeć, tzw. fotofilię)
-Haratacz Cytryna (prawa ręka herszta bandy. Lubi nakładac trochę makijażu i pudru na policzki.)
-Herszt, pseudonim Rumcajs (na zdjęciu przedstawiony z najnowszym modelem wibratora. Styl swego ubioru zapożyczył od ninja, ale starczyło mu tylko na pół maski)
-Extremalny Ed (w bandzie jego funkcją jest strzelanie groźnych min. Jak wskazuje napis na jego bluzie, lubi extremalne przeżycia. Zapewne ma to coś wspólnego z przedmiotem w rękach Herszta)
-Parszywy Joe (nowicjusz w bandzie, nie stać go na znak rozpoznawczy grupy- czyste buty świecące w ciemności. Tu przedstawiony w trakcie walki z ostrym zatwardzeniem)
-Srogi Muczaczo (jako jedyny nosi w ekipie skarpetki. I włściwie tylko tyle wnosi do życia tego gangu)
Zgłoś
sensi 2010-10-18, 14:14
svanski napisał/a:

-Haratacz Cytryna (prawa ręka herszta bandy. Lubi nakładac trochę makijażu i pudru na policzki.)

chyba róż mieli na myśli

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
T................. 2010-10-18, 14:46 1
hahaha to stare jest, porwity hooligans
Zgłoś
boocheno 2010-10-18, 15:01 2
Pewnie 30 000 EP za pokonanie Rumcajsa

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
Dalione 2010-10-18, 17:10 3
Znalazłem nawet Bossa tej szajki/gangu
Zgłoś
Psikus wykolejony 2010-10-18, 17:22 2
@up Widze, ładne ma rydwany
Zgłoś
Maszel 2010-10-18, 18:11 3
a oto oryginał
"fikasz i znikasz"

Zgłoś
Gołyniemiec 2015-11-05, 21:11
Okej, teraz czy mogę to wykorzystać do mojej książki? jeśli tak to nic nie odpowiadaj.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów