Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ksenofoby i tyle. Trochę dystansu a nie spinacie dupy.
To jest po prostu dno, co ma do tego bycie ksenofobem? Twój problem, jak i większości przyszłości tego narodu, polega na tym, że chcielibyście przejść przez życie beztrosko, śmiać się z byle gówna w czym pomogą Wam używki.
Masz 20 lat, może pora spoważnieć i podnieść poprzeczkę swoich wymagań?
Cóż za zjebany syf. Po jaki chuj to wrzucasz?! Jak ten filmik wejdzie na główną jak poprzednie wymiociny, to wypierdalam swoje konto na sadisticu, który niestety schodzi na... No właśnie...
Hehe, weszło na główną, usuwaj konto
]
To jest po prostu dno, co ma do tego bycie ksenofobem? Twój problem, jak i większości przyszłości tego narodu, polega na tym, że chcielibyście przejść przez życie beztrosko, śmiać się z byle gówna w czym pomogą Wam używki.
Masz 21 lat, może pora spoważnieć i podnieść poprzeczkę swoich wymagań?
Imo nie mam 21 a 19 lat i nigdy nie spoważnieje. Czemu? Bo mam taką samą fazę przez całe życie jak wy po marihuanie lub czymkolwiek rozweselającym tylko, że to na stałe. Powaga prowadzi to tego, że się zaczyna spinać dupę jak przy pakowaniu przez murzyna. Ja wolę sobie w spokoju przejść przez życie i cieszyć się z tego co mam a nie ciągle narzekać na to czego nie mam i ile to bym chciał więcej. Z resztą to nie tak, że nie potrafię być poważny jeśli wymaga tego sytuacja ale ciągła powaga prowadzi do konfliktów.
]
Imo nie mam 21 a 19 lat i nigdy nie spoważnieje. Czemu? Bo mam taką samą fazę przez całe życie jak wy po marihuanie lub czymkolwiek rozweselającym tylko, że to na stałe. Powaga prowadzi to tego, że się zaczyna spinać dupę jak przy pakowaniu przez murzyna. Ja wolę sobie w spokoju przejść przez życie i cieszyć się z tego co mam a nie ciągle narzekać na to czego nie mam i ile to bym chciał więcej. Z resztą to nie tak, że nie potrafię być poważny jeśli wymaga tego sytuacja ale ciągła powaga prowadzi do konfliktów.
Sam sobie zaprzeczasz.
Sam sobie zaprzeczasz.
Coś w tym złego? Od małego jestem pełny sprzeczności. Kobiece niezdecydowanie to przy mnie to zwykła jednotorowa blokada na 1 słowie . Prawdopodobnie mam jakąś chorobę psychiczną przez co mam wykształconą podświadomą 2 osobowość ale mam to w dupie.
Cieszę się życiem i nic mnie więcej nie obchodzi. Mogę umrzeć nawet jutro, za tydzień albo za rok ale i tak nie będę żałował . Możesz to samo powiedzieć o swoim życiu? Też nie będziesz niczego żałował przed śmiercią?
Coś w tym złego? Od małego jestem pełny sprzeczności. Kobiece niezdecydowanie to przy mnie to zwykła jednotorowa blokada na 1 słowie . Prawdopodobnie mam jakąś chorobę psychiczną przez co mam wykształconą podświadomą 2 osobowość ale mam to w dupie.
Cieszę się życiem i nic mnie więcej nie obchodzi. Mogę umrzeć nawet jutro, za tydzień albo za rok ale i tak nie będę żałował . Możesz to samo powiedzieć o swoim życiu? Też nie będziesz niczego żałował przed śmiercią?
Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam po co żyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów