18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
icac 2012-12-26, 11:38
Pierdolicie. Jedyna wersja gangbang style, którą przyjemnie się słucha, a jeszcze przyjemniej ogląda.
Zgłoś
karfi 2012-12-26, 11:44

To jest jeszcze fajne.
Zgłoś
C................n 2012-12-26, 12:21
Zaraz zrobi się z tego hicior jak w przypadku przerobionego kawałka timberlake'a i 50 cent'a - ayo technology. Jakaś laska wystękała to jako balladę i zarobiła ładnych kilka dolców. Ehhh zaczynam myśleć, że w muzyce już wszystko wymyślili, a teraz karierę robią ci co odświeżą stare patenty.
Zgłoś
Jestem Wojtkiem 2012-12-26, 14:28
muzyka oczywiscie chujowa a jak na azjatke to nic specjalnego xd
Zgłoś
smyndryl 2012-12-26, 14:36
Nie znam się na muzyce od strony technicznej, wiem tylko co mi się podoba, a co nie. Ten cały Gangnam stajl mnie ani ziębi, ani grzeje, ale jak się w robocie napierdolę to nawet nawet przyjemnie się tego PSA słucha. Wykonanie dziewuszki, jak dla mnie laika jest bardzo przyjemne, tylko.. ona coś za ładnie śpiewa. Ktoś wyżej napisał, że śpiewa na dwa głosy i tu mam pytanie: ten cover został przepuszczony przez kompa tysiąc razy i z oryginalnego śpiewu nie zostało nic, czy to mutacja krtani spowodowana zbyt częstymi sesjami bukkake?
Zgłoś
erebre 2012-12-26, 14:41
Nawiązując do komentarza w tym sadistic.pl/swieza-matka-vt162815.htm temacie:

i to gówno wyszło NA SADISTICu z poczekalni na główną?
Zgłoś
oksi89 2012-12-26, 19:47
żółty cycek
Zgłoś
ErmEr1908 2012-12-26, 23:29 1
ta piosenka jest żałosna a nie śmieszna, a dziewczyna marnuje głos na takie gówno
Zgłoś
BoriSS 2012-12-27, 1:06
Gangnam Style się przejadł..To fakt i nikt tego kuźwa nie zmieni. Fakt faktem zajebiste wykonanie chujowego utworu. To trzeba przyznać. Mimo iż to gówno to w jej wykonaniu brzmi inaczej. Ale jej wybór. Mogła zagrać Metallicę jak cała reszta ale zrobiła inaczej. Szacun dla niej choć gówno wybrała. Nie cierpię gangnam style, ale fajnie się słucha TEGO wykonania. A teraz Hejtować! Pozwalam.
Zgłoś
zwieh0072 2012-12-27, 8:36
ale bym jej tego cyca wymietosil
Zgłoś
rusofil 2012-12-28, 22:28
woytaz23 napisał/a:

to gówno ma wogóle tekst

Stwierdzasz czy pytasz?

A dla autora karny kutas za rozpowszechnianie syfu.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
KipiMleko 2012-12-30, 3:27
Ja przynajmniej pozytywnie odbieram kawalek. Co do krytyki. Dziewczyna fajnie spiewa dobrze ze istnieje krytyka dzieki niej sie tu znalazla i podlega dyskusji, co do gimbusow czy jak im tam niech teksty typu ,,gowno to'' pisza na disko hopowych kawalkach.
Ps. taki kawalek dal mozliwosc pokazania sie jej szerszej publice , za co ja przynajmniej dziekuje
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów