📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piwo za materiał własny. Jedni lubią łowić ryby, inni srać do wazonów, jeszcze inni lubią piłkę nożną. Ten pan tutaj lubi nagrywać filmiki ze swoim udziałem. Powydurniał się trochę, nie powiem bo przewijałem ale nawet fajne. Zaprezentował się a to się równa jakiemuś wysiłkowi. Czyli włożył pracę jakąś żeby to "gówno" pokazać. Najlepiej zgnoić i powiedzieć, że do dupy. Przecież napisanie komentarza, " słabe, do dupy i wtf to jest!?!" jest łatwiejsze niż zrobienie czegokolwiek kreatywnego. Wkurwiłem się, srajcie się dalej a ja idę sobie zjeść kolację.
Dobranoc.
Dobranoc.
jebaka, długo zastanawiałbym się nad własnym szoł w internacie.
kraton piwa za publikacje ryja i wystawienie się na lincz niedoceniającej chołocie.
Artysta będzie miał zawsze przejebane
kraton piwa za publikacje ryja i wystawienie się na lincz niedoceniającej chołocie.
Artysta będzie miał zawsze przejebane
Penerówna a ten mix z lmfao? daj namiara;]
"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Dałem Ci piwo, bo taka kompromitacja jest iście sadystyczna.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów