PustySocho napisał/a:
Mnie to bawi i spierdalać, tyle w temacie, mam głęboko w dupie to co o tym myślicie, aczkolwiek wole to od wsłuchiwania się w to jaki ten nasz rząd jest kurwa zły. Sami na nich glosowaliście. Pieprzycie jakie to życie w Polsce jest złe, narzekacie a żeby ktoś dupę ruszył to nie, bo łatwiej jest siać lament w internecie niż wyjść na ulice i tam głosić swoje kazania? Dlaczego? Bo tutaj czujecie się anonimowi a na ulicy ktoś wam może dać kulturalną bułę w ryj.
Jak ktoś nie ma gustu to daje sobie wmówić, że takie coś mu się podoba. Niestety bez gustu jest zdecydowana większość społeczeństwa. Myślicie, że w TVN tak bardzo lubią ten kawałek, że aż poświęcili mu czas antenowy? Heh. Dostali kasę za to od "NICH", bo społeczeństwu trzeba dać zajęcie, żeby się nie
buntowało (bezpośredni przykład co do pana wyżej). Ktoś zdecydował, że tym razem to będzie hitem i promują to w każdym w miare wolnym kraju. Martwi mnie to, że nie można im pomóc. Oni są większością, dlatego nikt nie ma szans. Nie ma się co wkurwiać na bezmózgów bo wiadomo jakie są dwie nieskończone rzeczy wg Eisteina. Misję zmienić świat ja zacząłem od siebie.