📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nieodparta pokusa wrzucenia granatu. Oczywiście nie mam nic do owiec.
Ciapaty wyrwał, porucha sobie chyba, to całkiem w ich guście.
"Ty powiedziałeś to co chciałeś powiedzieć, ja zrobię to co uważam za słuszne"
co tam robi Michał Piróg?
No ale widać, że już kobieta nie ma do siebie szacunku - tym bardziej wsiadając z dwoma brudasami.
Apel do Naszych POLSKICH KOBIET!
Pamiętaj , że dając dupy brudasowi będziesz miała przejebane całe życie. Chuja Nas będą obchodzić Twoje płacze i lamentowania , że Ci dziecko porwał czy kazał Ci przejść na jego wiarę. Czy też będzie walić Ci kozę na Twoich oczach zabawiając się również z Twoim dzieckiem.. My PODKREŚLAM SADOLE wiele razy publikowaliśmy i będziemy publikować jak brudas "szanuje" kobietę. Nie potrafisz docenić Polskich mężczyzn to masz kurwo zabawę do końca życia.
Ekhem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów