Tak się wożą prawdziwi gangsterzy a nie jakieś pierdoły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja też wprowadziłem małą zmianę po zobaczeniu paru hitów na Sadolu, mianowicie dywany zawiesiłem na ścianie a obrazami wyłożyłem podłogę, ciekawe co mamusia powie jak przyjedzie na Święta
Ot dywan na ścianie... cofnij się 20 lat i to było modne w Polsce Oo a sorki nie pamiętasz ;]
u mnie sasiad na parterze tez ma dywan na scianie ale on tylko pierdolniety jest
ruskie chwalicie a polskiego nie znacie
Nie wiem czy dobrze myślę ale taki dywan 20 lat temu spełniał nie tylko rolę dekoracyjną ale także chronił przed zimnem ściany np. jak ktoś spał przy tej ścianie. No tak ale w erze stropianu ludzie zapomnieli że ściany mogą być naprawdę zimne.
vipek18 napisał/a:
Rosja, dywan na ścianie ;p
Nie byłbym tego taki pewny. W 0:33 kierownica po prawej stronie...
taki jesteś kozak to zgadnij gdzie jest podłoga jak jest więcej niż 1 dywan
dywan dywanem ale plakat z lalkami Barbie ( czy innymi tego typu ) , plan lekcji i różowy piórnik to już prawdziwa gangstera !Szacun JP 100%
Kurwa przecież oni po pijaku po ścianach chodzą, na przeciwległej ścianie wisi żyrandol.
jak matka zobaczy, że pocięli czapki na zimę, to im pokaże prawdziwego gangstera
Wiedzą przy czym sie bujać, maja gust chlopaki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów