📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1:55 co ona ma między nogami hehe
Też nie rozumiem o co tyle spiny. Przede wszystkim wyeksponował tym doświadczeniem pewien dziwaczny fakt, z którego i tak wszyscy zdajemy sobie sprawę. Czemu uwiera nas nic nie znaczące spojrzenie, czemu czujemy się nieswojo, gdy ktoś nieznajomy się na nas patrzy?
Człowiek ze swym ratio w swym racjonalizmie, jest w istocie zwierzęciem, które jeszcze mocniej trzyma się intuicji, niż inne zwierzęta.
Człowiek ze swym ratio w swym racjonalizmie, jest w istocie zwierzęciem, które jeszcze mocniej trzyma się intuicji, niż inne zwierzęta.
ale typ
Piszecie tylko o pedałach, trzeba to zmienić. Zajebista koleżanka czerwonowłosej!
ta jebana moda na robienie z siebie debila i umieszczanie tego w internecie...
Co myślał każdy obserwowany gość :
Pedał, ciota, gej, homo.
Pedał, ciota, gej, homo.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów