Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spałować, spałować ... A może lepszą kadrę do Policji przyjmować?
Chłopaczek chciał pokazać ich słabości i to zrobił.
Żyjemy w Euro kołchozie, tak czy nie?
To taki pan na służbie powinien przynajmniej znać te kilka słówek po angielsku.
Słówek nie byle jakich bo wręcz zawodowych.
No tak czy nie?
A wyobraźcie sobie taką sytuację.
W Polsce wybucha rewolucja.
Jak wiadomo rudy i reszta złodziej przepchnęła ustawę o "braterskiej pomocy" w trosce o swoje dupska.
I wpada do Polski kilka oddziałów służb porządkowych np. z Anglii, Niemiec, Francji.
Myślicie że nie zrobi się jeszcze większy burdel, jak jeden mosiek z drugim ani be ani me po angielsku?
Będą wydawane sprzeczne rozkazy. A burdel będzie z godziny na godzinę większy i większy.
to niech anglicy, fracuzi i niemcy uczą się polskiego jak mieli by tu przyjechać.. a tak w ogóle to jakiś niedojebany jesteś bo nie wiem nawet jak to co napisałeś ma się do tego filmiku.
- ciasteczkowe telefony podczas jazdy
- picie wody z butelki (lub udawanie) w parku
- nagłe uciekanie na widok patrolu
- gapienie się na funkcjonariuszy
I TAK DALEJ
Wszystko to jest niepotrzebnym zajmowaniem funkcjonariuszy podczas służby i w końcu nasz ukochana władza się wkurwi i wyda nowelkę do KK - za trolling idziesz np. siedzieć na tydzień albo grzywna. Zresztą już chyba jest podobny paragraf.
To jest co prawda irytująco-diotyczne lub też zdarzy się że jest śmieszne ale jednak odwraca to uwagę policjanta, który jest w danym miejscu nie po to by się pierdolić z trollem tylko po to by dbać o ład, porządek i bezpieczeństwo. W/g mnie większość takich akcji jest z dupy i powinni za to karać.
Opis i instrukcja co do filmu: facet podchodzi do policjantów i intensywnie się w nich wpatruje co wywołuje konsternację u funkcjonariuszy. Są dwie możliwości:
- może to kogoś interesować/śmieszyć
- może to kogoś nie interesować/nie śmieszyć
Resztę pojebów, których powyższy filmik denerwuje, frustruje lub obraża i którzy dopatrują się w nim (3 minutowym materiale zrobionym z nudów dla zabawy) zdrady stanu, winy Tuska, nielegalnego dopingu biegaczek narciarskich, zatracenia człowieczeństwa i upadku moralności ludzkiej pozdrawiam środkowym palcem.
w zasadzie mogli go zatrzymać. Wygląda jak debil, może chciał się przyznać że właśnie kogoś zabił, nie chciał okazać dokumentów i uciekał no i z innej beczki w jakim cudownym mieście można spotkać komisariat w kiosku ?
Wrocław
ten kiosk jest w razie potrzeby na przeciwko ambasady niemiec
nastepny debil szukajacy slawy w internetach,
PS w nowym odcinku walking dead Rick ginie
chuja prawda!!!! Żyje!!! A ten łoś was okłamuje
no i z innej beczki w jakim cudownym mieście można spotkać komisariat w kiosku ?
Wrocław. Zapraszamy.
Tutaj współrzędne do Google Maps:
51° 6.376', 17° 2.483'
Spałować, spałować ... A może lepszą kadrę do Policji przyjmować?
Chłopaczek chciał pokazać ich słabości i to zrobił.
Jakie słabości, debilu? Że się patrzał jak kretyn i się tym zainteresowali? Wyglądał jak upośledzony uciekinier z jakiegoś ośrodka zamkniętego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów