📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kooron właśnie przez otrzymanie 10 piw przez Ver4ndos zostałeś po części opluty i jakoś nie widać tego wielkiego odwety a jedynie pomoc kolegów ;p
Przypomniała mi się akcja, nie wiem, czy zdarzyła się naprawdę, ale podobna do tego, opisana na bashu: skrócona wersja: "wchodzi umundurowany żołnierz do autobusu, przechodzi obok dwóch dresów, jeden splunął mu na flagę na ramieniu. Żołnierz odwraca się i mówi: <<Przysięgałem bronić honoru żołnierza polskiego i przysięgi dotrzymam>> Po czym wyjechał dresowi z prostego w ryj. Kumpel musiał go zbierać z podłogi i na następnym przystanku uciekł."
Ver4ndos napisał/a:
@Kooron gowno bys zrobil
To spróbuj .
Niewiem jak ty ale ja sobie w twarz pluc nie pozwolę widocznie zostałeś inaczej wychowany.
ps. jeszcze przez przypadek dałem ci piwo
No brawa dla tego pana w gajerku U nas takich polityków brakuje
każdy sądzi według siebie, to że ty byś gówno zrobił i spierdolił nie to nie znaczy że inni postąpili by tak samo ;]
a jeśli pozwalasz pluć na siebie to pozdrawiam serdecznie
a jeśli pozwalasz pluć na siebie to pozdrawiam serdecznie
Calm down!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów