Fajny patent, na poruszanie się w głębokim śniegu (i nie tylko), bez znacznych modyfikacji samochodu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Taaa. Tylko do tego patentu potrzeba jeszcze ze 4 litry pod maską, żeby przez te zaspy przejechać.
nie zuzycie opon tutaj sie liczy, bo zuzycie pewnie wielokrotnie niższe niż w normalnej jezdzie. natomiast w jakim stopniu cierpi zawieszenie, felga, uklad kierowniczy.
Świetny opis filmiku, który można wywnioskować samemu już po pierwszej jego klatce. Nawet go nie włączając. Gratulacje, naprawdę. Postarałeś się!
Arch napisał/a:
Świetny opis filmiku, który można wywnioskować samemu już po pierwszej jego klatce. Nawet go nie włączając. Gratulacje, naprawdę. Postarałeś się!
Też żeś się przyjebał, jakby było o co. Opisy filmów są niekiedy tylko po to by moderatorzy się nie czepiali, bo do niektórych jak widać nie trzeba.
LegendarnyZiom, Tak to bywa, że przyjdzie taki przypierdalacz, a nawet nie chce mu się regulaminu przeczytać
Potrafisz uzasadnić jakoś to co napisałeś? Czy tak pieprzysz tylko?
borisklinga napisał/a:
szkoda tylko ze zurzycie opon jest 400% wieksze
Potrafisz uzasadnić jakoś to co napisałeś? Czy tak pieprzysz tylko?
zajebisty patencik, ciekawy jestem kosztów posiadania takiego czegoś i ewentualnej naprawy itp. i czy do busa jakiegoś średniego by takie coś podpasowało czy nie (nie mówiąc tu o napędzie 4x4)
a co do kolesia piszącego o zużyciu 400% większym
taka jest krótka prawda, że gdyby miało to zjadać opony w takim tępię (o ile w ogóle je zuŻywa) to by tego ludzie nie kupowali
i ciekaw jestem jakie to ma zachowanie w przypadku wjazdu na "suchą" nawierzchnię bez śniegu...
a co do kolesia piszącego o zużyciu 400% większym
taka jest krótka prawda, że gdyby miało to zjadać opony w takim tępię (o ile w ogóle je zuŻywa) to by tego ludzie nie kupowali
i ciekaw jestem jakie to ma zachowanie w przypadku wjazdu na "suchą" nawierzchnię bez śniegu...
Ja tam nie wiem, ale tarcie gumy o gumę i to pewnie jeszcze nie ścieranie tylko napędzanie to mnie się wydaje, że mniej zużywa wierzchnią warstwę ogumienia, niż po asfalcie, dziurach i innych szutrach, tak więc mit gimbusa borisklinga raczej jest nieprawdziwy...
Grzeszysz czlowieku, jak mozna nie znac Requiem for a Dream Clinta Mansella ?!?
jak zapodasz jeszcze tekst to jesteś gość
innyczlowiek napisał/a:
Co to za muza...bo nie znam...
...Weekend- Ona Tańczy Dla Mnie... Radia nie słuchasz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów