📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl napisał/a:
była już jakaś influpojebka co pierdy swoje sprzedawała w butelkach po 500 dolców
I ludzie to kupowali hehe
Jak to ludzie?
Z harda już zaczynacie tutaj przyłazić z tym niedojebaniem mózgowym?
I na chuj mojej żonie był spieniacz do mleka...
Limpid napisał/a:
Ja pierdole co z ludźmi jest nie tak?
co jest nie tak? internet.windows chiniole dolina krzemowa. to jest nie tak. ci ludzie stworzyli puszkę pandory.
a według portalu ytmnd puszka jest otwarta zaledwie na 23%
zobaczcie tam jest na żywo kamerka jaki jest stopień uchylenia wieka:
youspinmerightroundbaby.ytmnd.com/
wystarczy play żeby kamerkę puścic.
Nowość na rynku !!! Gazowane mleko
PeterNORTH napisał/a:
co jest nie tak? internet.windows chiniole dolina krzemowa. to jest nie tak. ci ludzie stworzyli puszkę pandory.
a według portalu ytmnd puszka jest otwarta zaledwie na 23%
zobaczcie tam jest na żywo kamerka jaki jest stopień uchylenia wieka:
wystarczy play żeby kamerkę puścic.
To co ludzie odpierdalają to zaczyna się robić naprawdę przerażające
Limpid napisał/a:
To co ludzie odpierdalają to zaczyna się robić naprawdę przerażające
witaj kurwa w 2024 roku! kupuj kurwa gaz i noś go. bo nie napadną cię dla kasy .napadną cię dla tiktoka żeby nagrać jak się zlałeś w spodnie.to da im wyświetlenia i kasę większą niż masz w portfelu.
zawsze chodź w czapce z daszkiem,kapturze, nic co pozwoli cię zidentyfikować gdy dźgniesz takiego smarka nożem.
jak dziabniesz to zawsze tak by zabić(ofiara=świadek) zawsze uchodź w kierunku z dala od potencjalnych kamer.trzymaj się z dala od ulic blokowisk.nie korzystaj z komunikacji miejskiej.
współczesne kobiety, potrafią zaskoczyć jednak facetów,
takie coś tylko soloszki potrafią wymyślić
takie coś tylko soloszki potrafią wymyślić
już nie będę pił mleka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów