18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z................w 2020-09-19, 14:56
Hollow_Man napisał/a:

Pozdrawiam fanów ARMWRESTLING-u, do mutantów możemy jeszcze zaliczyć Oleg Zhokh(kiedyś mutant), Matthias Schlitte - 46cm, śledzę teraz poczynania Schoolboy-a, ale zawsze na pierwszym John Brzenk. z tego co oglądałem to Cyplenkov chyba szykuje sie do powrotu do siłowania się tak ze na obecną chwile raczej już takim mutantem nie jest jak był.

Podoba mi sie tak
Zgłoś
Sriot 2020-09-20, 21:32
Zbysław napisał/a:

Ja mam prawą większą od lewej o 1,5cm

Ło kurwa byku! To z tej prawej musisz mieć dobre pierdolnięcie
Zgłoś
danielbiel1988 2020-09-21, 4:50
Pierdolicie... John Brzenk to on był jest i będzie mistrzem w armwreslingu. Kurdupel rozwalał Devon Larata i resztę mutantów.
Zgłoś
ProVVe 2020-09-21, 17:39
Olaf_z_Bajki napisał/a:

Cyplenkov może już go przebił. Nie ma aktualnych danych, ale 5 lat temu miał 48 cm w przedramieniu, gdzie Jeff Dabe ma 49 cm a rok temu zmiażdżył Devona Larrata.

Wiem wiem znam trochę sytuacje w świecie . Mówimy o wielkości dłoni nie przedramion. Druga sprawa Larrat wzmocnił się od ciągłych ćwiczeń podczas tzw "lockdown" i podnosi nawet 1/5 więcej tego co wcześniej a zanotował raptem 3mm wzrostu w bicepsie. Nie mam złudzeń, że Denis jest silniejszy, ale czekam na pojedynek Denisa z Levanem. Wracając do Dabea koleś nigdy nie przegrał na lewą rękę od 17 roku życia. Siłuję sie tylko na lewą ponieważ pękła mu kość w prawej podczas siłowania. Nigdy jej nie prześwietlił i nie był z nią w szpitalu. Sam tez twierdzi, że nigdy nie trenował, a opiera sie na swojej naturalnej sile rąk. Ile w tym prawdy nie wiem. Fakt, że ma gigantyczne dłonie (ręce również) nie spowodowane żadnym schorzeniem jak np ma Denis. Powiem szczerze, że powinni się chujki wszystkie spotkać na jednym topowym meetingu bez pierdolonego jebanego toda

Hollow_Man napisał/a:

Pozdrawiam fanów ARMWRESTLING-u, do mutantów możemy jeszcze zaliczyć Oleg Zhokh(kiedyś mutant), Matthias Schlitte - 46cm, śledzę teraz poczynania Schoolboy-a, ale zawsze na pierwszym John Brzenk. z tego co oglądałem to Cyplenkov chyba szykuje sie do powrotu do siłowania się tak ze na obecną chwile raczej już takim mutantem nie jest jak był.

Oleg jak rozwalił sie z Pushkarem juz się może nie pozbierać. Przecież zajebał kumpla niby jego wina...Natomiast Toproll czyli boy ostro ćwiczy jest mlody i życzę mu jak najlepiej, ale jego brat alex jest silniejszy, a też mu ciężko idzie. Mają sporo przed sobą i fajnie byłoby widzieć ich na jakiś eventach gdzie wygrywają. Na ostatnim gdzie był koleś, który wyglądał jak jebany Depp wygrał wszystko, a nie wiem nawet kim kurwa był i właśnie tez poskładał zawodowców + wygrał pojedynek końcowy "wszechwag".

PS. Jest też parę objawień na świcie i pozostaję czekac co z tego będzie. Pozdrawiam
Zgłoś
mazga50 2020-09-28, 17:33
Młodszy brat Hulka?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem