Kończy się to w ten sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież wyraźnie widać, że nagrywający blokuje ruch celowo i co chwila depta kontrolnie po hamulcach.
ogólnie obaj dostaliby mandat jeden za wyprzedzanie na przejściu itd. drugi za przyśpieszenie i nie dania możliwości ukończenia manewru
w sumie jakby sie zastanowic to kamerujacy to wiekszy debil... hamuje ruch w srodku miasta, kazdego zdrowego czlowieka by wziela kurwica
Uważam, że jeden dupek, drugi cipa. Pierwszy jechał z prędkością dupka, może specjalnie, drugi cipa bo dał się sprowokować i źle ocenił sytuację.
Jeden huj drugiego warty.
Pierdolicie kompani UWAGA JESTEM EKSPERTEM to był kurwa jeżozwierz i co by nie było że bez dowodu proszę bardzo :
Jeden i drugi powinien zawisnąć na jajach
Ja się pytam, ludzi którzy to pochwalają i którzy tak robią. Kurwa korona z głowy wam spadnie? Nawet jak się wpierdala, niech już jedzie takim "nie wpuszczę chuja" robicie większe zagrożenie niż on swoją brawurą.
Mógł go sobie zwyzywać za kierownicą, co zapewne zrobiłabym osobiście na jego miejscu. Ale przyśpieszając naraził innych uczestników ruchu, wyrażnie widać, że jechały samochody z naprzeciwka, a on nie wpuszczał go na prawy pas. Jakim niedojebem trzeba być, by pchać kogoś na czołówkę z np. kobietą z dzieckiem w foteliku (tak też mogło być)? Ma nagranie, tablice gościa widoczne, idzie na policje, policja wysyła pisemko z mandatem. Bohater myślał, że nauczy czegoś innych tym filmikiem? Pokazał tylko swoje buractwo. Ja wychodzę z założenia, że jak ktoś chce się zabić na drodze robiąc takie manewry to proszę bardzo, ale beze mnie.
Dobrze zrobił, stop chamom na drodze. Za wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, ignorowaniu podwójnej ciągłej i znaków stop powinno być zabierane prawo jazdy z miejsca. Bo to świadome łamanie przepisów i żadne nauczanie tutaj nie pomoże.
Zna ktoś tytuł tego bitu? Wiem że to początek jakiejś piosenki, szukam jej pół roku...
Jak ktoś wyprzedza, trzeba zachować stalą prędkość, sam się typeczek wkopał nagraniem
no i widac po komentach ile buractwa tutaj siedzi, dokladnie, chcial go wyprzedzic to niech se kurwa wyprzedza jego sprawa, ze lamie przepisy etc, a nie samemu zapierdalac byle być pierwszym "najszybszym" burakiem
Ile emocji! Ojej!
Sytuacja jest prosta, klarowna i nie podlega dyskusji ani negocjacjom w Polsce.
Kierowca, który wyprzedzał - Wyprzedzanie na przejściach dla pieszych lub bezpośrednio przed nimi: 200 zł, 10 puntów karnych.
Kierowca, który utrudnił wyprzedzanie - przyspieszanie przez pojazd wyprzedzany, 350 zł, 3 punkty karne, spowodowanie kolizji 500 zł, 6 punktów karnych. Łącznie 500 zł i 9 punktów karnych.
Znaczy, zawsze można negocjować w sądzie.
A rację swoją to można wyłożyć żonie przy obiedzie. Na drodze obowiązuje m.in. kodeks drogowy i bez wątpienia obaj byliby ukarani.
Sytuacja jest prosta, klarowna i nie podlega dyskusji ani negocjacjom w Polsce.
Kierowca, który wyprzedzał - Wyprzedzanie na przejściach dla pieszych lub bezpośrednio przed nimi: 200 zł, 10 puntów karnych.
Kierowca, który utrudnił wyprzedzanie - przyspieszanie przez pojazd wyprzedzany, 350 zł, 3 punkty karne, spowodowanie kolizji 500 zł, 6 punktów karnych. Łącznie 500 zł i 9 punktów karnych.
Znaczy, zawsze można negocjować w sądzie.
A rację swoją to można wyłożyć żonie przy obiedzie. Na drodze obowiązuje m.in. kodeks drogowy i bez wątpienia obaj byliby ukarani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów