Kierowca białego samochodu lekko się zdenerwował widząc, że jakiś złom zablokował mu wyjazd z parkingu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skrwysyn jebany bogacz pierdolony.. Rozumiem wybić szybę i przechnąć, ale niszczyć komuś kurwa dorobek życia, bo dla niego to grosze. żeby śmieć pedał zginą.. jebać bogate ścierwa.
tataPszemka napisał/a:
tatuś kupił nowego Chryslera to można rozpierdolić stare wozidełko...
zaraz ci żyłka pęknie
może to wygląda na fejk. jednakże weźcie poprawke na to gdzie to jest kręcone.
Wielki mi kurwa pan bogacz, wielce oburzony bo mu ktoś samochodzik kurwa zastawił; a ja kurwa ztm em muszę do roboty zapierdalać bo nawet na takie mnie nie stać.
Huj w to że fejk.
Huj w to że fejk.
Można się domyśleć że fejk bo żaden operator "gruchy" nie ma czystych łachów na co dzień
Ból dupy. Pokazowo zalał formę i tyle. Na wyświetleniach z yt zarobi na kilka takich szrotów . Dodatkowo ma pompę z bólu dupy tych, co nawet na takiego szrota nie stać. Tymczasem w Polsce przy cofaniu oparłem się o zderzak jakiegoś audi. Sprawa szła o milimetry , Wolniutko , precyzyjnie, burak zastawił , ale wyjadę . No i dotknalem zderzaka AUDI ZAKUPIONEGO W SALONIE MA TYLKO 6 LAT!!! Baba do mnie z japą że za to beknę , bo auto z salonu nigdy nie trącone . Spoko. Informuję ją , że robię dokładne zdjęcia telefonem, xperia s, 13 mpix , informuję, że jak jej serwis "co pół roku tam serwisuje " wykaże szkody z mojej winy, to zakładam sprawę. A miała wgnioty punktowe i ukosne , które moj prosty zderzak nie był w stanie zrobić. A oparłem się o tablice rej.więc pani dzwoni po policję? Wyciagam telefon, ja zadzwonie . Paniusia do mnie pan nie dzwoni.Ot, stała w miejscu niedozwolonym.
Takie kurwiszcza lubię gnebic , auto od nowości, nigdy coś tam, ale zderzak swoje zaliczył. NajlepsZe, hasło o dokładnych zdjęciach. Audi mialo wgnioty. Babka liczyła na darmowy remont. a tu dupa.
Takie kurwiszcza lubię gnebic , auto od nowości, nigdy coś tam, ale zderzak swoje zaliczył. NajlepsZe, hasło o dokładnych zdjęciach. Audi mialo wgnioty. Babka liczyła na darmowy remont. a tu dupa.
Putin chyba jescze nie zauważył, że po Rosji jeżdżą 'szewroletami'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów