Skąd czarnuchy mają takie pomysły to ja nie wiem. Słońce przygrzało za mocno ich wspólnego przodka i takie zjebane geny zostały już do dziś ? Nie wierzę, że pochodzimy od tej samej małpy.
To są dalej małpy.
Takie filmiki odróżniają prawdziwych sadoli od cip
posiadasz bombelka w podobnym wieku. Nakrecimy cz. 2 ?
Ja pierdole na wielu grupach jestem na wielu forach ale jeszcze tak zjebanej spolecznosci nie widziałem.
Spuszczacie sie pod filmikiem jak 2 typow dzga nozem malego rekina i z checia sami byscie tych kolesi obdarli zywcem ze skóry ale jak na filmiku jest noworodek podduszany przez jakiegos zjeba to co druga pizda przesciga sie która dopierdoli bardziej hardkorowy komentarz.
Ja np. nie próbuję silić się na jakieś hardkorowe komentarze pod filmikami z maltretowanymi niemowlakami, po prostu walę konia i przewijam dalej jak normalny człowiek.
"Las codziennie się zmniejszał, ale drzewa z uporem głosowały na siekierę, bo miała uchwyt z drewna.”Ja pierdole na wielu grupach jestem na wielu forach ale jeszcze tak zjebanej spolecznosci nie widziałem.
Spuszczacie sie pod filmikiem jak 2 typow dzga nozem malego rekina i z checia sami byscie tych kolesi obdarli zywcem ze skóry ale jak na filmiku jest noworodek podduszany przez jakiegos zjeba to co druga pizda przesciga sie która dopierdoli bardziej hardkorowy komentarz.
no to wracaj na pudelki wysrywy czy tam wykopy.
ale ty jesteś wrażliwy
Jak kiedyś przypadkiem dowiesz się co to znaczy posiadać swoje dziecko, zrozumiesz co autor posta miał na myśli,
Dziecko to dziecko, nie powinna dziać mu się krzywda.
Poparłbyś bijatykę kilku na jednego ? Niemowlak jest tak samo bezradny.
Ps kurwo adminie jak chcesz to mnie banuje. Jebał cię pies
no to wracaj na pudelki wysrywy czy tam wykopy.
Jak zrozumiesz moj post daj mi znac. Wrocimy wtedy do rozmowy
Kurwa ale wy jestescie pojebani. Jeżeli męczenia małego dziecka was bawi to mam nadzieję że ruskie buriaty was wyruchają w dupę. Kurwy pierdolone.
Ps kurwo adminie jak chcesz to mnie banuje. Jebał cię pies
Nie wiem jak inni ale ja wszedłem poczytać komentarze zbulwersowanych. Bardzo zabawne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów