Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
autorze tematu c🤬j ci w dupę kłamco jeden. Zaj🤬eś z FB ale "sory za kadrowanie". Piwa nie ma
Gó#no a nie z pejsbuka,wczoraj zrobione pod apteką w Wadowicach pi#do!

Loaloa napisał/a:
Ksiądz interwencyjnie przytula dzieci.
Przytula oczywiście k🤬sem. Owija im go wokół szyj jak boa dusiciel.
Trzeba się przyzwyczaić, już niedługo takie coś podjedzie zamiast ambulansu, w końcu mamy 10079 parafii na ok 900 szpitali. "Dojną zmianę racz dać nam Panie". Na samą myśli kosa się w kieszeni otwiera, że każdy rząd po kolei nic z tym nie zrobił, pomijając PIS ten chętnie wp🤬la jeszcze więcej kasy w parafie, NASZEJ KASY!!! bo wyborcy PISu to raczej na programie patologia 500+ i innych zasiłkach.
Lepsze to niż 'szariacki patrol'. Jak ktoś nie chce to niech nie korzysta.
Ale kolory to c🤬jowe dobrał, jak akłafresz.
Ale kolory to c🤬jowe dobrał, jak akłafresz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie