Jeśli miałbyś wybierać pomiędzy miliardem złotych a pokojem na świecie to jakie auto byś sobie pierwsze kupił?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kalwi89 Cóż to za bestyja?
@up
Tez wybrałbym pokój, mam dość dzielenia go z nastoletnią siostrą, bo rano szykując się do pracy nigdy nie moge znaleźc swoich skarpet.
Tez wybrałbym pokój, mam dość dzielenia go z nastoletnią siostrą, bo rano szykując się do pracy nigdy nie moge znaleźc swoich skarpet.
Kolejny kawał realizujący stary schemat "Kto jest twoim wzorem i dlaczego jest to Lenin".
ademicus napisał/a:
@up
Przynajmniej możesz sobie poruchać w nocy
Wybrałbym pokój na świecie, dorobienie się na samochód to kwestia góra kilku lat
BMW X5 i Scanię R470, obojętnie ile kasy bym nie miała.
Na chuj byłoby wybrać pokój. I tak znaleźli by się palanci, którzy w ciągu kilku, kilkunastu lat doprowadzili by do konfliktów.
Na chuj byłoby wybrać pokój. I tak znaleźli by się palanci, którzy w ciągu kilku, kilkunastu lat doprowadzili by do konfliktów.
Chuj z tego, że zapanowałby pokój. Cygany/szoszony dalej by się pałętały po tym padole podpierdalając co się da.
Pół pokoju i pół miliarda
MaestroRCS napisał/a:
A ja takiego Jaguara- bo tylko jednego wyprodukowali
pl.wikipedia.org/wiki/Jaguar_XJ13
Miliard PLN mógłby nie wystarczyć...
Philosophy napisał/a:
BMW X5 i Scanię R470, obojętnie ile kasy bym nie miała.
Ja pierwszy.
Ukradł bym ci te auta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów