Zdarzenie miało miejsce w Barlinku, woj. Zachodniopomorskie.
Zdarzenie miało miejsce w Barlinku, woj. Zachodniopomorskie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wole zginąć przez koronawirusa niż napić się tyskiego.
kolejny co craftowe gowno za 30 zl butelka pije ? popatrz na swojego starego jak vipy nakurwia ze smakiem i nie udawaj burzuja
kolejny co craftowe gowno za 30 zl butelka pije ? popatrz na swojego starego jak vipy nakurwia ze smakiem i nie udawaj burzuja
Za 4zl można znaleźć dobre piwo. Nawet koncerny robiące masówki dla plebsu i fizioli mają linie całkiem dobrych piw dla ceniących jakość i smak a nie lejacych w ryj tylko żeby się najebać.
Już wole zginąć przez koronawirusa niż napić się tyskiego.
Zwłaszcza Tyskie syf 0,55 l a'la Biedronka. Oni nalewają to gówno z jednej beczki do różnych puszek, bo smakuje identycznie
Lmao, jak chciałeś wszystkim pokazać, że jesteś debilem to ci się udało. Tyskie to rzygowiny i do tego przepłacona. Zdecydowanie idzie znaleźć normalne piwa w podobnej a n wet niższej cenie. Ale jak lubisz najgorszego rzygowinowego koncerniaka(nie żeby każdy koncerniak był zły, ale ten jest w chuj), bo twój stary janusz walił jednego za drugim i masz sentyment to proszę bardzo.
Za 4zl można znaleźć dobre piwo. Nawet koncerny robiące masówki dla plebsu i fizioli mają linie całkiem dobrych piw dla ceniących jakość i smak a nie lejacych w ryj tylko żeby się najebać.
Cytuję dla wzmocnienia przekazu, jakim to kurwa żulem jesteś focusek.
Lmao, jak chciałeś wszystkim pokazać, że jesteś debilem to ci się udało. Tyskie to rzygowiny i do tego przepłacona. Zdecydowanie idzie znaleźć normalne piwa w podobnej a n wet niższej cenie. Ale jak lubisz najgorszego rzygowinowego koncerniaka(nie żeby każdy koncerniak był zły, ale ten jest w chuj), bo twój stary janusz walił jednego za drugim i masz sentyment to proszę bardzo.
Cytuję dla wzmocnienia przekazu, jakim to kurwa żulem jesteś focusek.
hahaha ze starym dykte rozrabiacie w proporcji 1/3 ? a stara najebana tanczyla na stole ? gosciu ja pije zazwyczaj whisky, ale leszka czy perle z checia zawsze opierdole ale nie jestem ryzym chujkiem jak ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów