Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tej wysokości na mordę, to by miał pysk rozbity. Przy skoku ręce do przodu jak Superman. Leży z zagiętymi z tyłu. Proponuję wyprostować ręce do przodu, położyć się na wznak i doprowadzić je do pozycji takiej jak pokazana na filmiku. Nawet gdyby w ostatniej chwili wziął ręce przed siebie aby zamortyzować upadek, to nie byłby by w takiej pozycji.
Co tu rozkminiać. W takich sytuacjach jak kamera nie nagrywa upadku to już wiadomo, że to słaby fejk.
Powiem wam jak to wygląda, załamana czaszka, uraz mózgowo czaszkowy, do tego połamany mostek z żebrami i odma podskórna, uraz wątroby. Uraz odcinka szyjnego kręgosłupa.
Taka osoba o tak głowy by nie podniosła i uupsiii upadło mi się.
Jeszcze mi powiedzcie że któryś z was wierzy w to gówno. Widzieliście na żywo człowieka który spadł na lity beton z wysokości 3 metrów, dodatkowo na klatkę piersiową.
Powiem wam jak to wygląda, załamana czaszka, uraz mózgowo czaszkowy, do tego połamany mostek z żebrami i odma podskórna, uraz wątroby. Uraz odcinka szyjnego kręgosłupa.
Wybaczy szanowny Pan ale nieprawda. Mój kolega w analogicznej sytuacji obtarł nieco kolanka. Wysokośc ta sama co na filmie. Też żeśmy sie zdziwili. Pijany ma szczęście
Jeszcze mi powiedzcie że któryś z was wierzy w to gówno. Widzieliście na żywo człowieka który spadł na lity beton z wysokości 3 metrów, dodatkowo na klatkę piersiową.
Tak widziałem. Wiele razy. Jeden skończy z urazem wielonarządowym, wycięli mu kilka metrów jelitka i śledzonkę. 100% kaleka.
Inny wstał i poszedł.
Rozległość urazu zawsze jest mocno losowa.
Tak widziałem. Wiele razy. Jeden skończy z urazem wielonarządowym, wycięli mu kilka metrów jelitka i śledzonkę. 100% kaleka.
Inny wstał i poszedł.
Rozległość urazu zawsze jest mocno losowa.
Nie jednokrotnie widziałem i ratowałem takich ludzi i nigdy nie skończyło się to tylko zdarciem naskórka na kolanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów