📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
BONGMAN prawdopodobnie zostal adminem i teraz wypierdala nasze posty.
Cpun ekspert siedzi w angielskim kiciu.. Za trawke.
@Kamyczek
Musial miec chlopak pecha, w UK ciezko pojsc siedziec za trawe.
Musial miec chlopak pecha, w UK ciezko pojsc siedziec za trawe.
Australia jest fajna, problem polega na tym, że aby dostać wizę "pracowniczą" czyli taką która umożliwi ci pracę przez okres 1 roku trzeba wyjebać 16 tys zł.
No i nie zapominajmy o tym, iż by takową wizę dostać trzeba mieć papier z jakiegokolwiek nazwijmy to "stowarzyszenia" międzynarodowego które potwierdzi twój dobro-wyższy poziom języka angielskiego.
A do nas pompują szmatogłowych, kiedy na przecenach klapków w biedrze czy lidlu ludzie potrafią po sobie deptać żeby kupić coś kilka złotych taniej. Szkoda mi, ojczyzny...
No i nie zapominajmy o tym, iż by takową wizę dostać trzeba mieć papier z jakiegokolwiek nazwijmy to "stowarzyszenia" międzynarodowego które potwierdzi twój dobro-wyższy poziom języka angielskiego.
A do nas pompują szmatogłowych, kiedy na przecenach klapków w biedrze czy lidlu ludzie potrafią po sobie deptać żeby kupić coś kilka złotych taniej. Szkoda mi, ojczyzny...
Teraz wiecie co robi Bongman.. Trzepie sie u wybrzezy Australii.. Jebany motherfucker
A Bongman siedzi (być może popijając szkocką) i się z Was nabija, że się tak jaracie jego nieobecnością
Nie wiedziałem, ze BongMan ma tyle dzieci...
Nie wykluczone. Podobnie było z wujciem Putinem, zniknął nie pokazywał się, a media srały niczym skały i ciemny lud czym karmić miały.
Potem się pojawił i znowu w mediach sensacja, że...
... się pojawił.
deliriumpermanent napisał/a:
A Bongman siedzi (być może popijając szkocką) i się z Was nabija, że się tak jaracie jego nieobecnością
Nie wykluczone. Podobnie było z wujciem Putinem, zniknął nie pokazywał się, a media srały niczym skały i ciemny lud czym karmić miały.
Potem się pojawił i znowu w mediach sensacja, że...
... się pojawił.
Bongman pojechal do Niemiec charytatywnie dawac dupy niewyrzytym uchodźcom
BongMan wracaj bo już kraby się lęgną na sadolu
BongMan zaginął, a konto jego krabowej królewny z oczami30latki zostało usunięte. Koniec świata zbliża się.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów