Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby pedał ruchał tranzystora i chodził z nim za rękę po ulicy, to społecznie byłoby to bardziej dopuszczalne niż pedał i pedał ?
Jakie jest wasze zdanie?
Jak wy nasze pedały sadisticowe macie do tego stosunek ?
Twoja sprawa jak chodzisz z chłopakiem, mozesz chodzić przebrany za babe, albo za faceta.
Gdyby pedał ruchał tranzystora i chodził z nim za rękę po ulicy, to społecznie byłoby to bardziej dopuszczalne niż pedał i pedał ?
Jakie jest wasze zdanie?
Jak by tranzystor wyglądał naprawdę jak kobieta nikt by nie zauważył, a jak jeszcze by był ładny to faceci by się za nim (tranzystorem) oglądali, nie znając prawdy. Więc taka para przeszła by bez problemu. Gorzej jeśli tranzystor wyglądał by jak Anna Grodzka i szedł za rękę z wyglądem podobnym gejem. Wtedy ludzie by wymiotowali, zasłaniali dzieciom oczy itp. Do tego jak ktoś wyżej napisał tranzystory nie dość, że są gejami to jeszcze uważają się za kobiety. Kiedyś z gejów się śmiano i musieli się ukrywać. Teraz lewica wprowadza nową "normalność" i wszelkie zaburzenia płci będą po ulicach chodzić swobodnie.
O ile nic mnie całe lgbtqwerty nie obchodzi i niech się cwelą po domach ile chcą, o tyle co raz większe dziwadła chodzące po ulicach są niebezpieczne na przykład dla prawidłowego rozwoju dzieci.
Również zwrot "zmiana płci" powinien zniknąć, bo nie jest to zmiana płci, tylko pozbawienie się płci. Facet z cyckami i cipką nie jest kobietą, i na odwrót.
Jakie jest wasze zdanie?
napisze ci tak ten ma chuja i drugi też ma chuja a mi to przy chuju lata
Jakie jest wasze zdanie?
10 się to podoba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów