Gay jokes aren't funny. Cum on guys.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@Ghost0404
To jest typowa gra słowna charakterystyczna dla j, angielskiego. Gdzie wymowa może być podobna, a czasem idnetyczna dla 2 wyrażeń nie mających ze sobą wiele wspólnego przykładowy dialog:
-Bee bite mi again
-Next time you shoud Bee-careful:)
To jest typowa gra słowna charakterystyczna dla j, angielskiego. Gdzie wymowa może być podobna, a czasem idnetyczna dla 2 wyrażeń nie mających ze sobą wiele wspólnego przykładowy dialog:
-Bee bite mi again
-Next time you shoud Bee-careful:)
Najprościej jak się da:
Come on guys - Dajcie spokój chłopaki!
Cum on guys - spuszczajcie się na chłopaków (a wymowa podobna jak w powyższym)
Come on guys - Dajcie spokój chłopaki!
Cum on guys - spuszczajcie się na chłopaków (a wymowa podobna jak w powyższym)
Nie wierzę, że rozebraliście na czynniki pierwsze taki prosty dowcip
Cum to lubrykant, no jak pragnę zdrowia...
Cum to lubrykant, no jak pragnę zdrowia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów