📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak możecie karmić gekona biedną małą myszką, która dopiero co się urodziła i nikomu nic nie zrobiła!
Żaaartuje kurwa
Żaaartuje kurwa
Matka Natura sie w tańcu nie pierdoli ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Jak bym cię spotkał to bym cię związał wsadził twoją fujare temu gekonowi poczekał aż ją zje,potem bym ci tego gekona wsadził do buzi i kazał go zjeść z twoim penisem w jego brzuchu ...
Av3k napisał/a:
Jak bym cię spotkał to bym cię związał wsadził twoją fujare temu gekonowi poczekał aż ją zje,potem bym ci tego gekona wsadził do buzi i kazał go zjeść z twoim penisem w jego brzuchu ...
Ot cały sadol. Oglądają baby z kutasami, ludzi rozjechanych na ulicy z wnętrznościami na wierzchu- nic. Zobaczą małą myszkę zjadaną przez jaszczurkę to są tak wstrząśnięci że robią pod siebie.
j2m2 napisał/a:
poszczała się
No kurwa,ja też bym się zeszczał jak by mnie ktoś w ryju miażdżył.
Ale czyścioszek, nawet kłaczek w zębach mu nie nie został... a ten ogonek, jak chupaczups
Też mam Gekona lamparciego ale nie karmie go kurwa noworodkami tylko świerszczami.. bez przesady.
Jakoś tak szkoda mi się zrobiło tej myszy. Tak pisnęła i..i..i
PS: Ale ze mnie żartowniś no nie?
PS: Ale ze mnie żartowniś no nie?
czemu ten " noworodek " jest mniej więcej wielkości dorosłej myszy tylko łysy ? one się takie wielkie rodzą ? jakim cudem ?
Okej w dupie mam czym tam karmicie swoje przedłużenia penisa ale no kurwa, mogłeś go jakoś jednym ruchem zabić lub przekłuć mu pień mózgu, a nie kurwa dać go świeżego i żywego. Nic by to nie zmieniło, tylko może to, że nie dostałbyś poklasku na jakieś kurwa stronie internetowej i jakiś tam wirtualnych piw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów