Tylko kobieta potrafi tyle gadać dlatego nie ma cwela jest za to piękna Andżela i nie mówcie że jest Andrzejkiem bo ma cipę a nie stulejkę. Nie wiem o co tam poszło. Ale wiem jedno mentalnie tylko baba tyle gada Filmik ukradłem z Zgniłego cenzorskiego Facezbuka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vengo napisał/a:
Ale wypudrowane gówno jest wyszczekane... przed monitorem. W realu już po pierwszej sekwencji słownej poszedłby plaskacz, kop w dupę, potem drugi, sierp na bęben, kolanko na pusty łeb i o ile nie liznąłby gruntu to z pewnością nie wiedziałby, którędy spierdalać. A tak pluje w ten monitor i myśli, że jest wielkim madafaka, choć w rzeczywistości to tylko gówno w makijażu....
co ty masz metr wzrostu ze sierpy na bęben sadzisz ?
Aż się zapowietrzyło to niebinarne
Stac go na setki buehhehehehehehe a ciebie nie heheheh
Do pieca i gaz na maxa...
Lewacy myślą że jak mówią głośno i dużo to mówią dobrze. Jeszcze nie widziałem inteligentnego lewaka. Jak takiego znajdziecie to podajcie mi jakiś link czy coś, chętnie posłucham
Buddaa09 napisał/a:
Typowe dla lewactwa przekrzykiwanie, bo moja prawda jest mojsza niz twojsza i chuj. Co za czasy... Kiedyś się takich wieszało, obcinało łby, kołek wbijano i był spokój.
a teraz kolek to sobie w dupe laduja ale dla przyjemnosci
Ciekawe czy tak by szczekal jak by ktos mu tak porzadnie w ryj zajebal? pewnie by sie rozplakal i znow zaczal grozic i wtedy drugi cios .
Smieszne jak ten gosc napierdala jak mozna... jeden kurde kulturalny a drugi jak psychol XD ja sie zastanawiam co chrzescijanin mu powiedzial XD
darek1234 napisał/a:
Motylek w Buddzie, czyli dwie ruSSkie, spedalone pizdy
Widzisz, nawet nie potrafisz się porządnie odszczeknąć, ruSSki burku z obsranego zaporoża
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów