📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szer.Lucjan napisał/a:
Tak? A moim zdaniem Polska nigdy źle nie wyszła na wladzy wojskowej, tylko na władzy pajaców ze wsi... Przykład marszałka Piłsudskiego. Jedyna opcja żeby było u nas dobrze to objęcie władzy właśnie przez wojskowego z jajami.
Ludzi z jajcami dopadł seryjny samobójca.
Ubolewam nad tym, że go zabili. Dla mnie wielki człowiek i wzór do naśladowania. Ale jak widać sąsiedzi dokładnie tak jak podczas i po II WŚ dbają aby społeczeństwo było ubogie w wykształconych patriotów;(
eS.Ka napisał/a:
Co za mózg! O efektach naszej Sanacji nie słyszałeś? Albo dokonaniach tych "faszystów"Nie lubię jak wojskowi biorą się za politykę to nigdy niczego dobrego nie wróży.
Pozdrawiam
Lewacy i endecy, wasze wjazdy pozostaną bez mojej reakcji, więc sobie darujcie.
"było to wywalić" według mnie nawet jeśli by było, to warto tutaj niektórym przypomnieć o czym generał mówi .
Ładnie musiał wkurwić tą rudą szmatę.
"Jeśli usłyszycie o moim samobójstwie to bedzie znaczyć, że mnie dopadli"
Co za mądry człowiek...
Petelicki, jak każdy cwany komuch na emeryturze, ładuje się w politykę i szemrane interesy. Jednak esbeckie nauki pana "generała" nie poszły w las.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów