Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe moja rodzina jest 100% czysta(mówię o mojej rodzinie, matce i ojcu. Moja też rodzina jest filarem rodu). Znam drzewo genealogiczne na 9 pokoleń wstecz, historię rodzinną i wiele o przodkach, genezę nazwiska i surowo było zawsze zabronione mieszanie się z żydami czy kimkolwiek niesłowańskiego pochodzenia:) Ah, jaki jestem z tego dumny:) Antysemityzm, patryjotyzm i nacjonalizm:)
Jeden z moich pradziadów był kucharzem cesarza Franciszka Józefa:) Mam w domu pismo pisane złotym atramentem:)
taki z ciebie "patryjota", a nie potrafisz nawet poprawnie pisać.
zresztą ja jestem czystej krwi czarodziejką, w mojej rodzinie nie było ani jednej szlamy i się tym nie chwalę, pff .
Hehe moja rodzina jest 100% czysta(mówię o mojej rodzinie, matce i ojcu. Moja też rodzina jest filarem rodu). Znam drzewo genealogiczne na 9 pokoleń wstecz, historię rodzinną i wiele o przodkach, genezę nazwiska i surowo było zawsze zabronione mieszanie się z żydami czy kimkolwiek niesłowańskiego pochodzenia:) Ah, jaki jestem z tego dumny:) Antysemityzm, patryjotyzm i nacjonalizm:)
Jeden z moich pradziadów był kucharzem cesarza Franciszka Józefa:) Mam w domu pismo pisane złotym atramentem:)
No jest z czego być dumnym, jak widać upośledzenie umysłowe jest u was rodzinne.
A swoją drogą, Słowianie i Aryjczycy to jeden genom? Hitler się w grobie przewraca, że jesteśmy bardziej aryjscy od jego Niemców, już o austriackim mixie nie wspominająć
A ja jestem prapraprapraprapraprapraprawnukiem Jezusa Korwinusa I "Masakratora". Niestety splugawiłem swój ród ohydnym lewactwem. Gdybym był "normalny" to teraz razem z innymi "prawicowymi intelektualistami" masakrowałbym lewaków.
Na potęgę czerwonego czerepu, mocy przybywaj!
Ja tam jestem Słowianinem oraz częściowo Wołochem , jakiś problem?
Problem ?? no pomyśl. ktoś się kiedyś puścił z włochem i dlatego jesteś mieszańcem. a to że u nas jest najwięcej Słowian to akurat skutek naszego podejścia do innych. I Bardzo kurwa dobrze !
btw
Aryjczyk nie równa się germaniec więc nie wiem dlaczego się tak upierdoliło że Niemcy to od razu Aryjczycy muszą być.
Polecam kanał na "jutube" gościa TREBOROK
upierdoliło że Niemcy to od razu Aryjczycy muszą być.
Mein kampf? Ideologia Hitlera (którą de facto zapierdolił od Skandynawów).
BTW. skoro o korzeniach mówimy, to ciapaci (hindusi) są blisko z nami (Słowianami) spokrewnieni ;_;.
więc chyba krew czysta, możecie mowic sobie ze byl swinia pajac i stan wojenny, ale jak moja babka potrzebowala jakiejs pomocy typu lekarz , jakas maszyne , to list polecial i bez problemow dostalismy,
w tej chwili w domu posiadam okolo 60 listow od W Jaruzelskiego pewnie na wage złota bo media robia nie zly szum dookola niego jak tylko jest rocznica.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów