Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie. 50 lat temu podawali w gazetach przykłady jak to zielsko zmusza ludzi do mordowania, białe kobiety do oddawania się czarnuchom, do patologii, samookaleczeń, i mordowania dzieci, tylko po to by uzasadnić jego zakaz. Z grzybami robią to samo. Prawdopodobnie gości podjebał kilka różnych rzeczy + ogólnie był pojebany.
Gdy mężczyzna odzyskał świadomość, przyznał, że wziął grzyby halucynogenne podczas wizyty u znajomych mieszkających w pobliżu szkoły. Nigdy wcześniej nie miał problemów psychicznych. 41-latek cały czas jest hospitalizowany.
grzyby to nie są kurwa mać dwa piwka, nie są dla wszystkich.
naturalna selekcja ;p
Nie że się spinam, ale tak mi się skojarzyło z naszym systemem "sprawiedliwości" w naszym kraju piwko leci
Po grzybkach ciężko jest chodzić, a w dodatku nie jest się odmóżdżonym, wręcz zmóżdżonym, no chyba że ktoś ma chorobę psychiczną to ona niestety wtedy się reaktywuje z najbardziej nasilonym efektem.
Skąd wiem? Wiedza nie boli, and "Doing drugs clears you mind, but if you stop it fogs again"
Pierdolenie. 50 lat temu podawali w gazetach przykłady jak to zielsko zmusza ludzi do mordowania, białe kobiety do oddawania się czarnuchom, do patologii, samookaleczeń, i mordowania dzieci, tylko po to by uzasadnić jego zakaz. Z grzybami robią to samo. Prawdopodobnie gości podjebał kilka różnych rzeczy + ogólnie był pojebany.
TRUE!
Ciekawi mnie kto wymyśla takie pierdoły.
Po grzybkach ciężko jest chodzić, a w dodatku nie jest się odmóżdżonym, wręcz zmóżdżonym, no chyba że ktoś ma chorobę psychiczną to ona niestety wtedy się reaktywuje z najbardziej nasilonym efektem.
Skąd wiem? Wiedza nie boli, and "Doing drugs clears you mind, but if you stop it fogs again"
Prawie się zgadzam, ale....
Jeszcze nigdy nie byłem odmóżdżony po grzybach, wręcz przeciwnie, ale nie zeżarłem dwustu sztuk, wtedy może bym był.
Co do choroby psychicznej, to znam człowieka ze skłonnościami samobójczymi, któremu te rzeczy pomogły. Zaczął postrzegać świat pozytywnie i wziął się za siebie. NA TO NIE MA REGUŁY.
Jeżeli się jest idiotą, to nawet cukier może zabić.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów