📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądam kolejny raz ten materiał i muszę Wam przyznać, że uroniłem kilka łez. Bez kitu, piękny materiał o wspaniałym człowieku. Zna ktoś tytuł utworu który leci w tle? Będę bardzo wdzięczny!
Anonymouz nazwe masz na końcu materiału, a że pewnie za leniwy jesteś żeby przewijać to masz:
youtube.com/watch?v=MqoANESQ4cQ
"W moim czasie młodym, grałem dla kibiców, dla sąsiadów dla pracowników moich" ! Wielki szacunek i chwała starej gwardii, oni zawsze i wszędzie tworzyli wszystko z głębi serca.
Grandegreg napisał/a:
Odruchowo widząc napisy końcowe wyłączyłem filmik i z rozpędu napisałem posta z pytaniem o utwór. Kilka sekund po nim znalazłem utwór więc nie musisz być taki wymądrzony kolego.Anonymouz nazwe masz na końcu materiału, a że pewnie za leniwy jesteś żeby przewijać to masz:
Mimo że od ponad 20 lat jestem Legionistą to stawiam piwo z przyjemnością! Gerard Cieślik legenda!
Nie wiem, czy jest większa nagroda dla piłkarza, niż bycie legendą w klubie, który kochało się przez całe życie.
Ciekawe, który z obecnych kopaczy pozna kiedykolwiek to uczucie.
Ciekawe, który z obecnych kopaczy pozna kiedykolwiek to uczucie.
krecik napisał/a:
Gerard Cieślik
Cytat:
Podczas II wojny światowej był w latach 1944–1945 żołnierzem Wehrmachtu.
Aż tą tragedie z Irlandią na TVP1 wyłączyłem bo przed panem Gerardem wstyd...
jestem kibicem Górnika, ale za pana Gerarda wieczne piwo i pamięć!
Już nie ma takich ludzi, dla których ważne były barwy klubu, waleczność, pasja, ojczyzna, Śląsk...
Już nie ma takich ludzi, dla których ważne były barwy klubu, waleczność, pasja, ojczyzna, Śląsk...
@tranzystor
Nie uczyłeś się historii?
Ślązacy przymusowo zostali werbowani, a szczególnie pod koniec wojny gdzie niemcy robili wszystko co mogli żeby nie przegrać.
A co do filmu, bardzo wzruszające naprawdę. Legenda Ruchu ale i całej Polski.
Nie uczyłeś się historii?
Ślązacy przymusowo zostali werbowani, a szczególnie pod koniec wojny gdzie niemcy robili wszystko co mogli żeby nie przegrać.
A co do filmu, bardzo wzruszające naprawdę. Legenda Ruchu ale i całej Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów